MedWatch

Dansk selskab høster frugterne af farmas leverdrømme

Kontraktforsknings- og biotekvirksomheden Gubra nyder godt at farmaindustriens store interesse for fedtlevesygdommen NASH. Det har givet ansættelses- og omsætningsboom hos virksomheden.

Foto: Gubra PR

Medicinalselskabernes stormløb på fedtleversygdommen NASH har udløst den ene store investering efter den anden. Og de penge lander ikke kun i industriens egne forskningsenheder – pengene drysser også ned over kontraktforskningsfirmaerne, som assisterer medicinalselskaberne.

En af dem, der har nydt rigtig godt af udviklingen, er danske Gubra, der har hjemme i Hørsholm, og som specialiserer sig i den prækliniske kontraktforskning inden for primært diabetes, fedme og nu også NASH.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier