MedWatch

Orexo-direktør om EU-godkendelse: Stort behov og potentiale for Zubsolv

Svenske Orexo, som har Novo Holding i ejerkredsen, har fået godkendt sit hovedaktiv i Europa til behandling af afhængighed af smertestillende medicin. Mintsmag, multidoser og kortere opløsningstid gør Zubsolv til en potentiel vinder, lyder det fra selskabets danske topchef.

Mintsmag, multidoser og kortere opløsningstid gør Zubsolv til en vinder, mener adm. direktør i Orexo, Nikolaj Sørensen. | Foto: Orexo/PR

Det børsnoterede svenske medicinalselskab Orexo er nu klar til at erobre det europæiske marked med sit hovedaktiv, der har været i handlen i USA siden 2013.

Det står klart, efter at EU-Kommissionen mandag sagde god for den registreringsansøgning for lægemidlet Zubsolv (buprenorfin og naloxon), som Orexo sammen med partneren Mundipharma tilbage i oktober 2016 indleverede til Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier