MedWatch

Orphazyme får ganske rolig børsdebut

Orphazymes aktie ligger fortsat på niveau med udbudsprisen efter starten på aktien første handelsdag på fondsbørsen i København.

Foto: Orphazyme

Biotekselskabet Orphazyme har torsdag første handelsdag på fondsbørsen i København, og aktien har fået en rolig start målt på udsvingene i kursen.

Efter få minutters handel ligger aktien i 80 kr., hvilket også er den pris, som aktierne er blevet solgt til i forbindelse med noteringen. Der er i de første 10 minutter handlet 164.000 aktier.

Selskabet har solgt 7,5 nye mio. aktier i forbindelse med noteringen, og Orphazyme får 600 mio. kr. i kassen fra aktiesalget.

Pengene skal bruges til at finansiere selskabets udvikling af en lægemiddelkandidat, som ifølge Orphazyme har potentiale som behandling mod fire forskellige sjældne sygdomme.

Derudover har de banker, der sender Orphazyme på børsen, mulighed for at sælge yderligere 1,13 mio. aktier, hvilket kan give ekstra 90 mio. kr.

Da biotekselskabet kom med sine børsplaner i oktober, var udbudskursen lagt i intervallet 64-80 kr., og Orphazyme har dermed haft held til at sælge aktier til den højeste pris.

Orphazyme-stiftere tjener millioner på børsnotering 

Orphazyme bliver noteret til toppris 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier