MedWatch

"Det er som et fodboldhold, der har vundet ti kampe i træk og pludselig taber to"

De forvænte Genmab-investorer har i 2017 skulle vende sig til en anderledes nyhedsstrøm fra biotekselskabet, og det har ikke ligefrem begejstret dem.

Foto: Genmab, PR

Det danske biotekselskab Genmab er gået fra succes til succes på aktiemarkedet siden 2013, men i år er man i den grad kommet ned på jorden igen.

Væksten i selskabets aktiepris har været afdæmpet hele året, men i de seneste par måneder har en generelt trykket stemning på aktiemarkedet, og skuffende meldinger fra partneren Johnson & Johnson forværret situationen, og Genmab-aktien var efter markedets lukketid tirsdag i denne uge faldet med godt 4 pct. siden årsskiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier