MedWatch

Tidligere Novo-bestyrelsesmedlem træder tilbage fra topjob i biotekselskab

Amerikanske Mary Szela forlader nu den stilling som adm. direktør for et canadisk biotekselskab, som tidligere i år tvang hende til at forlade bestyrelsen for Novo Nordisk.

Foto: Novo Nordisk/ PR

Amerikanske Mary Szela, der indtil maj måned i år sad i bestyrelsen i Novo Nordisk, forlader nu sin stilling som adm. direktør for det canadiske biotekselskab Novelion Therapeutics. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Her i fremgår det, at Mary Szela har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning af personlige årsager. Bestyrelsen sætter nu et hold på tre personer til at lede selskabet, indtil man har fundet en permanent afløser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier