MedWatch

Bavarian fastholder forventningerne efter turbulent kvartal

Det har været et tumultarisk tredje kvartal for den danske biotekvirksomhed Bavarian Nordic, der dog alligevel ender med at fastholde forventningerne efter et solidt løft i omsætningen, som gør, at selskabet når sit toplinjemål før tid. (Opdateret 8.30)

Foto: /ritzau/Philip Davali/

Det må på alle måder siges at have været et begivenhedsrigt tredje kvartal for den danske biotekvirksomhed Bavarian Nordic. På trods af dette har selskabet alligevel formået at få scoret en markant større pose penge på toplinjen, hvorfor selskabet også holder fast i sine forventninger til resten af året, som lyder på en samlet omsætning på 1,3 mia. kr. og et resultat af den primære drift (EBIT) på omkring 350 mio. kr.

I dette kvartal har Bavarian trukket 734,3 mio. kr. hjem i omsætningen, hvilket bringer den samlede omsætning for årets første ni måneder op på 1,33 mia. kr. Selskabet har altså med andre ord allerede mødt sine forventninger, men ledelsen regner dog også kun med en begrænset omsætning for årets fjerde kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier