MedWatch

Lægemiddelstyrelsen hyrer ny enhedschef

Den danske lægemiddelstyrelse har fundet sin nye enhedschef for lægemiddelsikkerhed og medicinske udstyr i rækkerne hos den amerikanske medicinalvirksomhed Celgene.

Det er hos amerikanske Celgene, at den danske lægemiddelstyrelse har fundet sin nyeste enhedschef, Jens Piero Quartarolo.

Fra den 1. januar skal han tiltræde som enhedschef for lægemiddelsikkerhed og medicinsk udstyr og skifter dermed fra amerikanske Celgene, hvor han har siddet med det medicinske ansvar for immunologi og inflammation i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier