MedWatch

Medicinal & Biotek

EMA starter løbende vurdering af coronavaccine fra Janssen

Den europæiske lægemiddelstyrelse, EMA, begynder en løbende vurdering af data fra forsøg med en mulig vaccine mod covid-19 fra Janssen. EMA har allerede samme proces kørende for vaccinekandidater fra Astrazeneca, Moderna og fra samarbejdet mellem Biontech og Pfizer.

Biotekkomet har vokseværk og flytter til nye lokaler

Biotekfirmaet NMD Pharma har vokseværk og rykker derfor fra Aarhus Universitet og ind i forskerparken Incuba i Skejby. Netværk, mere plads, og nærheden til Aarhus Universitetshospital er årsagerne, lyder det fra selskabet, der for 2,5 år siden fik en investering på 280 mio. kr.

Teva får central rolle i Israels kamp mod corona

Selvom Teva under ledelse af danskeren Kåre Schultz langt fra har været den israelske regerings favoritter, så kommer medicinalkoncernen til at få stor betydning i håndteringen af coronavaccinerne, som regeringen har indkøbt.

Skarp fokusering halverer pengeforbrug i Allarity

Kræftselskabet Allarity Therapeutics har fået bedre styr på omkostningerne, efter at selskabet sidste år blandt andet skar i selskabets pipeline af lægemidler. Næste store skridt er en større udbredelse på det amerikanske marked, lyder det fra selskabets nye finansdirektør.

Amgros på vej med nyt fælles nordisk udbud

Danmark, Norge og Island er i gang med at forberede de næste fælles nordiske udbud og genudbud på lægemiddelområdet. Amgros har gjort sig "gode erfaringer" fra det første fælles nordiske udbud og inviterer nu leverandører til et møde om kriterierne i de kommende.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier