MedWatch

Medicinal & Biotek

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Teva skuffer i andet kvartal og nedjusterer

 Teva, der har danske Kåre Schultz i spidsen, nedjusterer forventninger til årets omsætning. Det sker i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for andet kvartal, som viser en omsætning på 3,91 mia. dollar, hvilket er lavere end analytikernes forventninger.

Pfizer opjusterer forventinger til salg af coronavaccine

Det amerikanske medicinalselskab Pfizer venter nu et salg af selskabets coronavacciner på 33,5 mia. dollar i år, hvilket svarer til 211 mia. kr. Tidligere lød forventningen på 26 mia. dollar. Samtidig løftes også forventningen til årets omsætning.

FDA giver ny særstatus til Saniona-kandidat

Biotekselskabet Sanionas lægemiddelkandidat Tesomet er blevet tildelt orphan drug-særstatus som behandling af hypothalamisk fedme af de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA. Tidligere på året fik Tesomet samme særstatus som behandling af Prader Willi-syndrom.

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier