MedWatch

Medicinal & Biotek

Novartis fejler to fase 3-forsøg med astma-håb

Det schweiziske medicinalselskab Novartis har ikke kunnet levere de ønskede resultater i to afgørende forsøg med selskabets astmahåb, pillen fevipiprant, der ellers er udset til at være en af selskabets store vækstdrivere.

Medicinrådet diskuterer atter diabetes-vejledning

Efter i december sidste år at have udskudt en bebudet gennemgang af området, skal Medicinrådet i dag, onsdag, igen diskutere problemstillinger og udfordringer forbundet med udarbejdelse af en behandlingsvejledning for type-2 diabetes.

Biogens succes smitter af på svensk biotekselskab

Svenske Bioartic stiger knap 59 pct. på børsen efter Biogens beslutning om at søge om godkendelse til en mulig Alzheimersbehandling. Biogen og Eisai samarbejder nemlig om yderligere et Alzheimersmiddel, som sidstnævnte har overtaget fra det svenske selskab.

Novartis opjusterer for tredje gang i år

For tredje gang på ét regnskabsår har Novartis opjusteret sine forventninger efter et stærkt salg af nye lægemidler, og selskabet nævner Genmabs Arzerra som et af de helt store håb i den nærmeste fremtid.

Lundbeck gennemfører købet af Alder

Som planlagt er det lykkes Lundbeck at gennemføre opkøbet af det migrænefokuserede selskab Alder Biopharmaceuticals inden den 1. november, og selskabet nedjusterer dets forventninger til driftsresultatet for det igangværende regnskabsår.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier