MedWatch

Medicinal & Biotek

Symphogen solgt til franskmænd

Danske Symphogen ryger på franske hænder efter måneders forhandlinger. Det er et vigtigt strategisk køb, lyder det fra de nye ejere.

Sanofi har øget produktionen af klorokin-middel

Siden de første indikationer om, at klorokin måske kan bruges til at behandle covid-19 kom fra Kina, har Sanofi øget produktionen af selskabets klorokin-middel. Samtidig har selskabet forsøgt at koordinere med andre producenter, så der ikke opstår mangel på midlerne.

Biotekspire vil afprøve eksemmiddel mod covid-19

Sammen med den koreanske forskningsinstitutin Institut Pasteur Korea skal det danske biotekselskab Union Therapeutics til at afprøve en version af selskabets antiinflammatoriske middel niclosamide som en behandling for covid-19.

Zealand gennemfører køb af Valeritas

Det fallerede amerikanske medicoselskab Valeritas, som blandt andet producerer insulinpumper, er nu blevet endeligt afsat til sin nye ejer, Zealand Pharma.

Synact rekrutterer fortsat til forsøg trods pandemi

Biotekselskabet Synact rekrutterer fortsat patienter til klinisk forsøg med hovedkandidaten trods det globale udbrud af coronavirus, men situationen kan hurtigt ændre sig, og udfordre selskabets planer for at udføre forsøg.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier