MedWatch

Medicinal & Biotek

NNIT har igen vækst hos Novo Nordisk

Efter et sløjt første kvartal, hvor NNIT var ramt af mindre forbrug hos storkunden Novo Nordisk og måtte nedjustere, havde it-selskabet atter vækst i andet kvartal.

Novo-direktør om nyt opkøb: "Førende og unikke på området"

Novo Nordisk har kigget vidt og bredt for at finde et selskab, som kan hjælpe koncernen nærmere med udviklingen af en "intelligent" insulin. Valget er faldet på britiske Ziylo, som ifølge Marcus Schindler, direktør for global drug discovery, er den førende aktør på området.

Veloxis jagter status som førstevalg på USA's sygehuse

Veloxis arbejder på at blive førstevalg på de ca. 200 amerikanske sygehuse, der foretager nyretransplantationer. Det er gået bedre end forventet, hvilket mandag førte til en opjustering, fortæller selskabets adm. direktør.

Genmab-partner indgår milliardaftale med Pfizer

Det tyske biotekselskab Biontech, som blandt andet samarbejder med Genmab, skal hjælpe Pfizer med at udvikle influenzavacciner baseret på mRNA-teknologi. Det kan man tjene omkring 2,8 mia. kr. på.

Bavarian holder fast i forventningerne efter langsom start

Kontraktforskning er med til at løfte Bavarian Nordics resultat i andet kvartal efter en meget beskeden indtjening i årets første tre måneder, men det er først og fremmest klinikken, som ledelsen lægger vægt på, navnlig på kræftområdet, hvor man skifter strategi. (Opdateret 8.39)

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier