MedWatch

Medicinal & Biotek

Novartis opjusterer på ryggen af stærkt salg af ny medicin

Blandt andet psoriasismidlet Cosentyx har hjulpet Novartis frem til en nydelig vækst blandt de innovative lægemidler, men til gengæld trækker generikadivisionen Sandoz væsentligt ned, og omsætningen lander en kende lavere end forventet.

Novo Nordisk udvider fase 3-program for semaglutid mod fedme

Novo Nordisk har udvidet sit fase 3-program for GLP-1-analogen semaglutid til behandling af fedme med endnu et studie. Samtidig vil man om få uger sparke gang i et kæmpemæssigt hjertekarstudie i svært overvægtige patienter, ligesom man har startet flere kombinationsstudier i løbet af sommeren.

Briter godkender brug af ALK's adrenalinpen efter udløb

ALK har på opfordring fra de britiske sundhedsmyndigheder leveret yderligere data for selskabets adrenalinpen, så den nu kan bruges op til fire måneder efter udløbsdato. Det sker for at imødekomme en mangel på adrenalinautoinjektorer båret af blandt andet leveringskvaler hos konkurrenten Mylan.

Roche-direktør får plads i Lifs bestyrelse

Englænderen Richard John Wright, der er landechef for Roche Danmark, træder ind i bestyrelsen hos Lif, efter at den nuværende bestyrelsesformand har meddelt, at hun stopper på posten.

Gilead taber dansk sag om generisk hiv-medicin

En ny afgørelse hos Sø- og Handelsretten afviser ekstra beskyttelse for Gileads lukrative hiv/aids medicin Truvada, og medicinalkoncernen skal samlet betale 1,5 mio. kr. i sagsomkostninger.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier