MedWatch

Medicinal & Biotek

FDA godkender Lundbecks migrænemiddel

De amerikanske lægemiddelmyndigheder har blåstemplet Lundbecks milliarddyre migræneopkøb eptinezumab, der nu er klar til at træde ind på et marked med hård konkurrence.

Initiator Pharma kommer i hus som ventet

Efter et fase 2-studie holder adm. direktør i Initiator Pharma, Claus Olesen, hænderne højt over hovedet og har nu store forventninger til virksomhedens aktiv mod erektil dysfunktion.

Gilead skal have ny direktør i norden efter kun godt et år

Den nordiske og dermed danske afdeling af medicinalkæmpen Gilead Sciences skal på jagt efter en ny adm. direktør, idet den nuværende træder af efter kun godt et år på posten. Indtil en permanent afløser er fundet, har selskabet udpeget en tysker fra egne rækker som midlertidig øverste chef for Gilead i Norden.

Sunstone-selskab henter 286 mio. kr. hos investorerne

Det svenske biotekselskab Cantargia har rejst 286 mio. kr., der især skal gå til den videre udvikling af selskabets hovedkandidat til behandling af to forskellige kræftformer. Sunstone har tidligere varslet kommende exit, men at man "har god tid".

Genmab skuffer med prognosen for 2020

Ifølge Genmab kommer indkomsten fra royalties og milepælebetalinger fra Johnson & Johnsons salg af kræftmidlet Darzalex i 2020 ikke til at blive lige så store, som analytikerne havde sat næsen op efter, og selskabets prognose er derfor væsentligt svagere end ventet.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier