MedWatch

Medicinal & Biotek

Saniona starter studie med diabetestablet

Kombinationsbehandlingen tesomet fra det danske biotekselskab Saniona er blevet formuleret i én samlet tablet, hvilket skal gøre den mulige diabetesbehandling mere bekvem for patienterne, og man har nu startet et fase 1-studie med kandidaten i den nye formulering.

Italienske EU-politikere vil have omstødt EMA-beslutning

Flere italienske medlemmer af EU-parlamentet håber stadig, at det er muligt at forhindre, at Det Europæiske Lægemiddelagentur skal rykkes til Amsterdam frem for Milano. Det skriver Politico, der dog beskriver det som et meget smalt håb.

MSD overrasker markedet med tidlig lungekræftsucces

Et ellers forsinket studie af Merck/MSD's storsælgende immunterapi Keytruda i kombination med kemoterapi i ubehandlede lungekræftpatienter har leveret glimrende resultater langt tidligere end ventet. Selskabets aktie stiger markant.

Biotekselskab overtager tidligere Novartis-middel

Hørsholm-virksomheden Oncology Venture har besluttet sig for at udnytte sin option på rettighederne til et potentielt lægemiddel udviklet af Novartis. Det sker som følge af nye forsøgsdata, der betegnes som overvejende positive, uden dog at være perfekte.

Biotekhåb fra Hørsholm vil hente 15 mio kr på nye aktier

Expres2ion Biotech, der er børsnoteret i Sverige og bl.a. udvikler malariavacciner, udsteder nye aktier for 15 mio. kr. "Vi støder regelmæssigt på muligheder, som kunne skabe betydelig vækst for selskabet, men som vi må afstå fra pga. manglende ressourcer," siger direktør.

Teva scorer FDA-oprejsning ovenpå grum start på ugen

Israelske Teva, med Kåre Schultz i spidsen, har fået grønt lys af de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, til at markedsføre et lægemiddel mod leukæmi. Der sker i kølvandet på to dårlige nyheder, der ramte Teva i ugens begyndelse.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier