MedWatch

Medicinal & Biotek

Regeringens støttepartier er imod Mercosur-aftalen

Både Enhedslisten og SF er stærkt kritiske over for EU’s handelsaftale med Mercosurlandene i Sydamerika, som har stor betydning for medicinalindustrien. Diskussionen er ikke slut endnu, lød det fra Enhedslisten, da udenrigsministeren var i samråd torsdag, mens EU-formandskabet skubber på for at få aftalen på plads.

Ejer kalder Nordic Bioscience klar til børsnotering

Biotekselskabet Nordic Bioscience har Kapitalfonden KKR i ejerkredsen, som mener, at vejen mod en børsnotering ligger lige foran selskabet, hvor ambitionen er at blive en global spiller og udnytte potentialet i virksomhedens viden inden for biomarkører.

Eli Lilly overgår Novos gyldne diabetesmiddel

Det amerikanske medicinalselskab Eli Lilly har præsenteret de længe ventede data for lægemiddelkandidaten tirzepatid i et direkte sammenligningsstudie med Novo Nordisks semaglutid. Amerikanerne vinder.

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier