MedWatch

Pressede Alexion henter ny topchef

Det pressede amerikanske biotekselskab Alexion har fundet en ny mand til at overtage posten fra sin tidligere adm. direktør, som ganske pludseligt takkede af kort før jul.

Foto: Colourbox

Beskyldninger om snyd og kreative salgsmetoder, stoppede studier og direktørafgange en masse. Der har været rigeligt af problemer for det amerikanske biotekselskab Alexion i den seneste tid.

Men nu kan selskabet i det mindste glæde sig over at have fundet en ny adm. direktør efter at have stået uden permanent topchef siden kort før årsskiftet.

Det skriver Endpoints.

Den nye mand i toppen af selskabet er Ludwig Hantson, der tidligere stod i spidsen for amerikanske Baxalta, men måtte forlade det selskab, da det blev overtaget af irske Shire. Han stoppede i starten af 2016, kun et halvt års tid efter at Baxalta var blevet spundet ud fra koncernen Baxter.

Ludwig Hantson havde stået i spidsen for Baxter Bioscience inden udskilningen af Baxalta, og blev også adm. direktør for det nye selskab. Men det varede altså ikke så længe. Nu får han alligevel chancen for at styre et biotekselskab, skriver mediet.

Både den tidligere adm. direktør David Hallal samt finansdirektøren Vikas Sinha valgte at forlade selskabet pludseligt i midten af december 2016. Bestyrelsesmedlemmet David Brennan, der tidligere var adm. direktør for AstraZeneca indtil 2012, blev dengang indsat som midlertidig topchef.

 Direktører flygter fra Alexion  

 Første topchef ryger efter Shire-opkøb 

 Ulykkerne vælter ned over Alexion 

 De dårlige tider fortsætter for Alexion  

Mere fra MedWatch

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier