MedWatch

Medie: Teva vil fyre op mod 6000 ansatte

Den israelske medicinalkoncern Teva vil skille sig af med op mod 6000 medarbejdere, svarende til 11 pct. af sin globale arbejdsstyrke. Det skriver en lokal avis ifølge Bloomberg.

Den israelske medicinalkoncern Teva Pharmaceutical Industries gør sig klar til at skille sig af med godt en tiendedel af sin globale arbejdsstyrke.

Det skriver Bloomberg med henvisning til en historie i den israelske avis Calcalist.

Teva, som er verdens største producent af generisk medicin, planlægger ifølge avisen at sige farvel til mellem 5000 og 6000 medarbejdere i de kommende år. Det svarer i yderste instans til 11 pct. af arbejdssstyrken i selskabet, som havde 57.000 ansatte på lønningslisten ved udgangen af 2016, skriver Bloomberg.

Teva har ikke selv ønsket at kommentere på historien, og der er ikke nogen indikation af, hvor avisen har sine informationer fra. Men ifølge Calcalist kan selskabet spare 2 mia. dollars ved at skille sig af med 5000 ansatte.

Teva skrotter milliardprojekt hos Bjarke Ingels Group

Teva får hjælp fra uventet kant

Israelsk kopiproducent overvejer markant frasalg

Generikaopkøb hjælper Teva til solid vækst

Teva skal have ny topchef

Forsiden lige nu

Saniona starter studie med diabetestablet

Kombinationsbehandlingen tesomet fra det danske biotekselskab Saniona er blevet formuleret i én samlet tablet, hvilket skal gøre den mulige diabetesbehandling mere bekvem for patienterne, og man har nu startet et fase 1-studie med kandidaten i den nye formulering.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier