MedWatch

Endnu en biotek-børsnotering må udsættes

Et britisk biotekselskab, som satser på antibiotikaområdet, må sande, at dets ellers beskedne børsnotering ikke kan gennemføres alligevel.

Foto: Nasdaq

Det har ikke været det bedste år for biotekselskaber, som har gået med drømme om at lade sine aktier børsnotere. Flere selskaber har måttet skrinlægge børsplaner, og nu trækker endnu et selskab følehornene til sig.

Det skriver FierceBiotech.

Det britiske biotekselskab Motif Bio havde planlagt at gennemføre en børsnotering på Nasdaq-markedet, hvor man ville liste sine såkaldte American Depositary Shares (ADSs) og rejse 26 mio. dollars fra nye investorer, samt 9 mio. dollars fra en eksisterende investor. Men den relativt beskedne kapitalrejsning har vist sig som et lidt for ambitiøst mål, skriver mediet.

London-baserede Motif Bio skriver således i en pressemeddelelse, at man har besluttet ”at udskyde prissætningen” af den børsnotering.

Der er altså ikke tale om, at selskabet direkte dropper børsplanerne, men man vil nu føre samtaler med investorer og se, om den kan gennemføres på et senere tidspunkt. Ifølge FierceBiotech er der dog stor tvivl om, hvorvidt børsnoteringen overhovedet kan blive til noget i den nærmeste fremtid.

Motif Bio udvikler antibiotika, og pengene fra børsnoteringen skulle have været brugt til vigtige studier med kandidaten iclaprim mod hudinfektioner og indenfor lungebetændelse.

Tidligere på året måtte det danske biotekselskab Bavarian Nordic, som er noteret på fondsbørsen i København, også droppe en planlagt notering af American Depositary Shares på grund af det noget lunkne biotekmarked i 2016. Herudover har selskaberne Poxel og Tigenix også skrinlagt planer om Nasdaq-noteringer i år, skriver FierceBiotech.

 Bavarian Nordic udskyder amerikansk notering 

 Bavarian: Markedet i USA var ikke til en børsnotering 

 Bavarian stiger ved udsigt til kapitalrejsning 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier