MedWatch

Salgsnedgang fører til nedskæringer for tysk gigant

Tyske Boehringer Ingelheim er presset på omsætningen og vil derfor nedbringe sine omkostninger med 15 pct.

Den tyske medicinalgigant Boehringer Ingelheim er gået tilbage på toplinjen i årets første seks måneder, og det medfører nu til omfattende nedskæringer. Det siger en talskvinde fra selskabet til FiercePharma.

Boehringer Ingelheim er et privatejet selskab og er derfor ikke forpligtet til at aflægge detaljerede kvartals- og halvårsregnskaber, men koncernen skrev dog mandag i en halvårsstatus, at omsætningen er faldet med 358 mio. euro i årets første seks måneder til 6,5 mio. euro. Det svarer til en nedgang på 3 pct.

Og Boehringer har nu planer om at nedbringe sine omkostninger med 15 pct. for at frigøre flere midler til nye investeringer, siger talskvinden Julia Loeffelsend. Alene i 2014 har det tyske selskab planer om at ”investere 643 mio. euro i materielle aktiver på verdensplan” i 2014, skriver mediet.

Julia Loffensend vil ikke kommentere på, hvilke afdelinger eller hvor mange arbejdspladser der bliver berørt af de annoncerede nedskæringer, men det vil udelukkende berøre forretningen i Tyskland, siger hun dog.

 Boehringer dropper samarbejde med Novo-selskab 

 Boehringer ramt af parallelimport i Danmark 

 Ledelsesrokade medfører ny Boehringer-chef i Danmark 

Læs artiklen fra FiercePharma her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier