MedWatch

CRO sigter mod milliardnotering

Et større amerikansk kontraktforskningsselskab, som tidligere har annonceret børsplaner i USA, forventer nu at kradse mere end 1 mia. dollar ind gennem noteringen.

Foto: PR

Den amerikanske contract research organization, eller blot CRO, Catalent er det seneste skud på stammen af life science-selskaber, som vil prøve lykken på det amerikanske børsmarked. Og senest har selskabet hævet sine forventninger til hvor mange penge, man kan rejse gennem børsnoteringen. Det skriver FierceBiotech.

I en ændret registreringsansøgning til den amerikanske Securities and Exchange Commission oplyser Catalent, at man vil tilbyde 42,5 mio. aktier til en pris på mellem 19 og 22 dollar stykket, hvilket vil give selskabet omkring 872 mio. dollar, hvis man lander midt i prisintervallet.

Catalent har dog også sat yderligere 6,4 millioner aktier til side i tilfælde af en eventuel overnotering, og det kan få det samlede beløb til at stige til helt op til 1,1 mia. dollar – eller mere end 6 mia. kroner.

Catalent er blandt de største kontraktforskningsorganisationer i verden. Selskabet arbejder sammen med en lang række både store og små aktører indenfor biologiske og kemiske lægemidler, samt kopimedicin, og i det forgangne år omsatte man for ca. 1,8 mia. dollar.

Lykkes Catalent med sine børsplaner vil selskabet være blot den anden CRO, der lader sig notere efter at Quitiles sidste år rejste 947 mio. dollar på børsen sidste år. Ifølge FierceBiotech er Quintiles’ aktiepris steget med 10 pct. siden noteringen.

 Kæmpe-CRO rejser milliarder 

 Testvirksomhed vil hente milliarder på børsen 

 CRO-gigant skærer 400 stillinger 

 Verdens største CRO bliver nu større 

 CRO-firmaerne kan vinde ved medicinalselskabernes åbenhed 

Læs artiklen fra FierceBiotech her.

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier