MedWatch

Johnson & Johnson sælger afdeling til Energizer

Den amerikanske virksomhed Energizer vil opkøbe Johnson & Johnsons afdeling for hygiejneprodukter til kvinder for at opnå en bedre position på dette marked.

Amerikanske Energizer Holdings har annonceret, at man ønsker at overtage life science-giganten Johnson & Johnsons afdeling for hygiejneprodukter til kvinder. Det skriver Reuters.

Helt konkret har man planer om at opkøbe J&J’s produkter på dette marked i USA, Canada og Caribien for samlet 185 mio. dollar. Det inkluderer bl.a. produktlinjerne o.b. tampon, Stayfree og Carefree.

Energizer er for de fleste nok bedst kendt for deres batterier af samme navn, men denne del af forretningen er hårdt presset efter to store detailkæder ikke længere vil sælge batterierne i deres butikker.

Man håber derfor, at man med handelen kan skabe en bedre position på markedet for hygiejneprodukter til kvinder – et marked man allerede får en stor del af omsætningen fra. Men konkurrencen er hård, og Procter & Gamble Co. sidder tungt på markedet med sine Always og Tampax-produkter, skriver Reuters.

Energizer forventer, at handelen går igennem i indeværende kvartal, og oplyser at man samtidig overtager en produktionsfabrik i Montreal fra J&J, som fortsat vil råde over denne del af forretningen på markederne udenfor Nordamerika.

Læs hele artiklen fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier