MedWatch

Johnson & Johnson sælger afdeling til Energizer

Den amerikanske virksomhed Energizer vil opkøbe Johnson & Johnsons afdeling for hygiejneprodukter til kvinder for at opnå en bedre position på dette marked.

Amerikanske Energizer Holdings har annonceret, at man ønsker at overtage life science-giganten Johnson & Johnsons afdeling for hygiejneprodukter til kvinder. Det skriver Reuters.

Helt konkret har man planer om at opkøbe J&J’s produkter på dette marked i USA, Canada og Caribien for samlet 185 mio. dollar. Det inkluderer bl.a. produktlinjerne o.b. tampon, Stayfree og Carefree.

Energizer er for de fleste nok bedst kendt for deres batterier af samme navn, men denne del af forretningen er hårdt presset efter to store detailkæder ikke længere vil sælge batterierne i deres butikker.

Man håber derfor, at man med handelen kan skabe en bedre position på markedet for hygiejneprodukter til kvinder – et marked man allerede får en stor del af omsætningen fra. Men konkurrencen er hård, og Procter & Gamble Co. sidder tungt på markedet med sine Always og Tampax-produkter, skriver Reuters.

Energizer forventer, at handelen går igennem i indeværende kvartal, og oplyser at man samtidig overtager en produktionsfabrik i Montreal fra J&J, som fortsat vil råde over denne del af forretningen på markederne udenfor Nordamerika.

Læs hele artiklen fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier