Børsnotering forgylder stamcelle-firma

Et amerikansk biotekselskab, hvis grundlægger er blandt de førende forskere på stamcelle-området, har netop ladet sig børsnotere, og det har indbragt et trecifret millionbeløb.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Den amerikanske biotekvirksomhed Cellular Dynamics International har sikret sig ca. 258 mio. kroner til den fortsatte drift ved at lade sig børsnotere. Det fremgår af en artikel fra FierceBiotech.

Selskabet solgte onsdag 3,8 millioner aktier til 12 dollar stykket, hvilket dog var i den lave ende af det interval man havde opstillet på mellem 12 og 14 dollar.

Biotekselskabet har udviklet en teknologiplatform til at fremstille serier af celler fra mennesker til brug i bl.a. forskningsindustrien. Platformen er baseret på grundlægger og stamcelleforsker James Thomsons kliniske arbejde med såkaldte pluripotente stamceller (iPS).

Og der er generelt godt gang i børsnoteringerne blandt life science-selskaber i USA i øjeblikket, skriver hjemmesiden, som kan berette om hele 5 nye life science-aktier, der begynder at handle i løbet af denne uge.

Læs hele artiklen fra FierceBiotech her.

 Stamcelleforsøg giver håb til blinde 

 Til kamp mod hjertesygdom – med stamceller 

 Forskere udvikler lever fra stamceller

 Ørnskov: Her er de næste gennembrud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også