MedWatch

Storkoncern tiltrækker bud på flere milliarder

Life Technologies Corporation, som leverer en lang række redskaber til biotek- og forskningsindustrien, står overfor et salg, og koncernen har efter sigende tiltrukket bud på næsten 12 milliarder dollar.

Foto: Colourbox

Life Technologies Corporation har modtaget et købstilbud fra en private-equity gruppe, som bl.a. tæller Blackstone Group, og fra Thermo Fisher Scientific på op til 11,8 mia. dollar, ifølge unavngivne kilder.

Det skriver Bloomberg.

Budene lå på mellem 66 og 69 dollar per aktie, siger de to kilder, som vil forblive anonyme, da salgsprocessen er privat. Life kan vælge en køber allerede i næste uge eller beslutte sig for ikke at sælge, siger en af de to kilder.

Thermo Fisher vil formentlig være i stand til at fratrække 300 til 400 mio. dollar i omkostninger og aftalen ville kunne konverteres med det samme, og virksomhedens aktionærer støtter et køb, siger en af personerne.

Blackstones bud kommer fra en gruppe af investeringsfirmaer, som også tæller Carlyle Group, KKR & Co. Og Temasek Holdings fra Singapore, afslører kilderne.

Ingen af de involverede parter i sagen har ønsket at udtale sig.

Læs hele historien fra Bloomberg her.

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier