Storkoncern tiltrækker bud på flere milliarder

Life Technologies Corporation, som leverer en lang række redskaber til biotek- og forskningsindustrien, står overfor et salg, og koncernen har efter sigende tiltrukket bud på næsten 12 milliarder dollar.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
oversat af Martin Havtorn Petersen

Life Technologies Corporation har modtaget et købstilbud fra en private-equity gruppe, som bl.a. tæller Blackstone Group, og fra Thermo Fisher Scientific på op til 11,8 mia. dollar, ifølge unavngivne kilder.

Det skriver Bloomberg.

Budene lå på mellem 66 og 69 dollar per aktie, siger de to kilder, som vil forblive anonyme, da salgsprocessen er privat. Life kan vælge en køber allerede i næste uge eller beslutte sig for ikke at sælge, siger en af de to kilder.

Thermo Fisher vil formentlig være i stand til at fratrække 300 til 400 mio. dollar i omkostninger og aftalen ville kunne konverteres med det samme, og virksomhedens aktionærer støtter et køb, siger en af personerne.

Blackstones bud kommer fra en gruppe af investeringsfirmaer, som også tæller Carlyle Group, KKR & Co. Og Temasek Holdings fra Singapore, afslører kilderne.

Ingen af de involverede parter i sagen har ønsket at udtale sig.

Læs hele historien fra Bloomberg her.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også