MedWatch

Gigant køber nichemedicin for trecifret millionbeløb

En af verdens største medicinalselskaber har brugt et trecifret millionbeløb på at indlicensere et orphan drug fra et amerikansk biotekselskab.

Foto: Pfizer/PR

Mens Pfizer havde travlt med at sælge licensen til et migrænemiddel til opstartsfirmaet Labrys var et andet af selskabets hold i gang at erhverve en ny licens til behandling af den sjældne sygdom spinal muskelatrofi.

Pfizer har købt licensen fra det Massachusetts-baserede medicinalselskab Repligen, som meddeler at selskabet modtog 5 mio. dollars i up-front betaling, samt 65 mio. dollars i lovede milepælsbetalinger såfremt lægemidlet bliver succesfuldt udviklet.

Pfizer overtager udviklingen af lægemidlet, når Repligen afslutter fase 1-studierne indenfor de næste par måneder, skriver FierceBiotech.

Ny skræddersyet kræftbehandling til danske patienter

Pfizer kan hente milliarder fra børsen 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier