MedWatch

221 nye diabetesmidler under udvikling i USA

De seneste tal viser, at diabetikerne i USA udgør cirka 7 pct. af den samlede patientpopulation, og landet bruger et svimlende trillionbeløb på behandling af sygdomme.

Foto: colourbox

En række organisationer fremhævede i denne uge diabetesepidemiens uhyggelige omfang, de katastrofale konsekvenser sygdommen har for patienterne, og de enorme økonomiske omkostninger der følger med.

De skræmmende tal, der blev fremlagt på World Diabetes Day d. 14. november, gør det klart, hvorfor amerikanske medicinalselskaber arbejder på så mange nye lægemidler mod diabetes.

Mere end 371 mio. mennesker verden over lider af diabetes, en stigning fra 366 mio. sidste år. Dette fremgår af tal fra International Diabetes Federation.

USA står for 26 mio. af disse patienter, og landet brugte i 2007 hele 218 mia. dollar på behandling af sygdommen, ifølge organisationen Pharmaceutical Research and Manufacturers of America (PhrMa), der også kan fortælle, at amerikanske medicinalselskaber arbejder på at udvikle 221 nye lægemidler mod diabetes.

FierceBiotech har hele historien om de store udgifter ved udvikling af diabetesmedicin, og den lange vej til endelig godkendelse.

Forsker: Ny diabetesmedicin bliver ingen blockbuster 

EU godkender første produkt af ny diabetesmedicin

Milliarder på eksamensbordet

 

Prøv MedWatch gratis og uforpligtende i 40 dage, og modtag samtidig vores gratis nyhedsbrev to gange dagligt.    

 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier