MedWatch

Bayer i milliardsats

Den tyske medicinalgigant Bayer har udpeget førsteprioriteten i det kommende milliardstore F&U-budget.

Foto: Bayer / PR

Det kører på skinner for Bayer Healthcare, og selskabet har ikke tænkt sig at stoppe foreløbig. På baggrund af det stigende salg af Xarelto, de positive udsigter for lægemidlet Eylea mod øjensygdommen VEGF, samt optimisme omkring det nyligt godkendte kræftmiddel Stivarga, har Bayers farma-division lagt ambitiøse planer for selskabets årlige F&U-budget, der lyder på 4 mia. dollar.

Førsteprioritet for Bayer bliver at forøge markedet for storsællerten Xarelto, som selskabet tror på kan indbringe omkring 2,5 mia. dollar om året.

Sammen med Alpharadin – et middel mod senstadie prostatakræft – og riociguat, mod forhøjet blodtryk i lungerne (der for få dage siden fremviste positive fase 3-data), sidder selskabet på en række nye produkter, der samlet set kan indbringe i omegnen af 7 mia. dollar om året, siger Bayer Healthcares adm. direktør, Marijn Dekkers.

Læs mere om Bayer Healthcares R&D planer, der blandt andet involverer forsøg med at kombinere Xarelto og aspirin, hos FierceBiotech.

Bayer køber vitaminproducent for milliardbeløb

Bayers forligsomkostninger stiger voldsomt 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier