MedWatch

2.000 anholdt i Kina i sag om forfalsket medicin

De kinesiske myndigheder har arresteret 2.000 mennesker og beslaglagt lægemidler for op mod 182 millioner dollar i en storstilet indsats mod medicinforfalskning, skriver New York Times.

Foto: AP

De kinesiske myndigheder har tilbageholdt op til 2.000 mennesker som led i en national indsats mod salg af forfalskede lægemidler og sundhedsprodukter. Det fremgår af en rapport fra Xinhua, som er det officielle kinesiske nyhedsbureau.

Den kinesiske regering meddeler, at man har mobiliseret mere end 18.000 betjente i de seneste uger med henblik på at infiltrere grupper af medicinfalsknere, og at man har beslaglagt for omkring 182 millioner dollar forfalsket medicin, herunder forfalskede lægemidler til behandling af kræft, forhøjet blodtryk og diabetes.

Læs hele historien fra New York Times her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier