MedWatch

Indisk biotekvirksomhed sætter fart på biosimilær medicin

Den indiske biotekvirksomhed, Ranbaxy Laboratories, vil lancere tre biosimilærer i indien i 2015. Derefter går turen til Europa og USA.

Ranbaxy Laboratories Ltd vil lancere minimum tre kopiprodukter af biotekmedicin I Indien inden 2015, primært mod kræft. Man er nødt til at udvikle den slags højteknologiske lægemidler for at forbliver en storaktør i den globale industri for generisk medicin, siger CEO Arun Sawhney tirsdag.

Sawhney forklarer, at Ranbaxy, som det japanske medicinalfirma Daiichi Sankyo har aktiemajoriteten i, vil introducere en biosimilær kræftbehandling i Indien næste år og følge det op med minimum to andre biosimilærer på det samme marked indenfor det næste par år.

Det er virksomhedens plan først at søge godkendelse for alle lægemidlerne i Indien, og derefter gå efter godkendelse i Europa og USA indenfor 4 til 5 år. Sawhney siger, at den biosimilære medicin, som Ranbaxy planlægger at introduce i Indien næste år, har potentiale til at sælge for mange hundrede millioner dollars årligt på verdensplan.

Læs hele historien fra Reuters om det indiske firmas satsning på biosimilærer her.

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier