MedWatch

Global medicokoncern går shop-amok i opkøb

Der skal spenderes store summer for det globale medicoselskab Covidiens vedkommende. I det kommende år vil virksomheden købe tre israelske firmaer, melder Covidien ifølge Globes - og måske endnu flere. 

Medico-virksomheden melder om hele tre opkøb i Israel i det kommende år, og investorer siger til hjemmesiden Globes, at der kan være tale om endnu flere.

I mandags annoncerede den globale medico-virksomhed Covidien plc deres tredje opkøb i Israel inden for få måneder. Faktisk købte man PolyTouch Medical Ltd., som udvikler net til behandlingen af brok, før de andre to handler i Israel, men meddelelsen kom altså først i denne uge.

At dette var det tredje opkøb inden for kort tid har ført til spørgsmål omkring Covidiens interesser i Israel. Har virksomheden en klar strategi i forbindelse med disse opkøb og kan opkøbsrunden forventes at fortsætte? Og hvad skal der ske med de allerede opkøbte virksomheder – superDimension, som udvikler pulmonale endoskoper, for 350 millioner dollars og Oridion Systems Ltd., som fremstiller kapnografiske respirationsmonitorer og moduler, for 346 millioner dollars, og altså PolyTouch for 30-40 millioner?

Læs hele artiklen fra Globes her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier