MedWatch

Nye regler kan åbne for biosimilært kopimarked

(Reuters) EU’s medicinalagentur, EMEA, har taget endnu et skridt imod, at biosimilær kopimedicin kan få bedre vilkår på markedet. Det sker via et udkast til en vejledning om, hvordan virksomheder skal teste lægemidler, som bl.a. bruges til behandling af multipel sclerose.

Markedet for biosimilær medicin – medicin, der injiceres – har indtil nu været forholdsvist immunt over for kopiproducenter. Men nu ser det ud til, at EMEA, The European Medicines Agency, vil åbne op for reguleringen med en ny vejledning for, hvordan virksomhederne skal teste biosimilær medicin, der indeholder interferon beta. Interferon beta bruges til at behandle multipel sclerose.

Vejledningen er åben for forhandling indtil slutningen af maj 2012 og er en del af en pakke af ny lovgivning, som det London-baserede agentur står for.

Læs mere om de nye retningslinjer her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier