MedWatch

Fik du alt med fra Bio-Europe?

Europas største biotekmesse besøgte København, og MedWatch var med. Fik du læst det hele?

Flere end 4000 deltagere fra hele verden lagde i denne uge vejen forbi Bella Center i København, der for første gang nogensinde var vært for Bio-Europe.

MedWatch rapporterede løbende fra konferencen.

Ferrings nye topchef opruster forskningen: "Vi skal tilbage på forkant" Ferrings nyudnævnte topchef Per Falk vil skubbe Ferring frem i en innovationsmæssig førerposition, som han mener, at selskabet mistede ved årtusindeskiftet. Den danske forskningsafdeling spiller en uundværlig rolle i den plan, siger han.

Novo om eksterne projekter: Vi skal tættere på standarden i medicinalindustrien Novo Nordisk vil fremover fordoble andelen af F&U-projekter, som hentes fra eksterne partnere, så man kommer på linje med andre selskaber i industrien, siger innovationsjæger Marcus Schindler. Selvom det betyder flere fejlede projekter, profitdeling og formentlig også øgede omkostninger, så er det den rette strategi for selskabet, mener han.

Biotek-topchef: "Alt i Europa bliver i sidste ende opkøbt og opslugt af farma" Galapagos-topchef Onno van de Stolpe mener ikke, at biotekindustrien i Europa står stærkt nok til at kunne konkurrere med den amerikanske sektor. Det skyldes i høj grad en mangel på kapital fra venturefondene, men også at medicinalindustrien simpelthen kvæler innovationen og lægger en dæmper på iværksætterlysten.

KU-selskab jagter investering på 100 mio på biotekmesse Alexander Sparre-Ulrich fra biotekselskabet Antag Therapeutics benytter kongressen Bio-Europe i København til at lede efter 100 mio. kr. til selskabets forestående kliniske studier.

Leo Pharma jagter tidlige partnerskaber Selvom Leo Pharma allerede har indgået en række partnerskaber over de seneste år, er selskabet stadig på udkig efter flere og har lavet ændringer i sin organisation derefter.

Tidligere Novo Nordisk-forsker vil opbygge NASH-pipeline billigt og hurtigt

Et svensk selskab ledet af en tidligere Novo Nordisk-forsker satser på snart at tage en kandidat mod fedtleversygdommen NASH i klinikken. Samtidig har man to andre kandidater mod populære targets på området på vej. Selskabets teknologi og forretningsmodel kan ifølge topchef hjælpe dem til at opbygge en pipeline på ganske kort tid - men man får brug for en partner.

Reapplix jagter penge, men vil ikke bekræfte børsnotering Birkerødselskabet Reapplix jagter ny kapital til den videre udvikling af selskabets biologiske plaster mod diabetisk fodsår, men den adm. direktør vil hverken be- eller afkræfte, at en børsnotering er nært forestående.

Lundbecks nye topchef opfordrer til at dele data Under sit første Bio-Europe, som leder af Lundbeck opfordrede det danske selskabs nye topchef Deborah Dunsire til, at selskaber, som arbejder med hjernen, bliver bedre til at dele data på deres fejl.

Acesion Pharma: Derfor er vi til Bio-Europe Strategiske partnerskaber, networking, potentielle investorer og muligheden for at vise egne fortræffeligheder frem, er blandt de vigtigste årsager til, at danske Acesion Pharma er mødt frem til årets største brancherelaterede messe på europæisk jord for biotekindustrien, Bio-Europe i Bella Center.

Europas største biotekmesse åbner i København Flere end 4000 deltagere ventes at lægge vejen forbi København, hvor Europas største biotekkonference, Bio-Europe, mandag åbner.

Mere fra MedWatch

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier