Log ind
Mandlig chef.jpg
Foto: Colourbox

Forward Pharma henter Bayer-direktør

Mennesker:

Det danske biotekselskab Forward Pharma har hentet en særdeles erfaren herre ind i direktionen fra den tyske kæmpekoncern Bayer.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 10.03.16 kl. 09:22

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Mennesker

9616 ansøgere til 60 Novo-stillinger

kvinder i ledelse.jpg Mennesker:

Især indere og kinesere søger til Danmark for at blive en del af Novo Nordisks graduate-program, der over de seneste år har oplevet en markant stigning i interessen.

"Det kostede mig mange søvnløse nætter"

Mennesker:

Sommerserie: Innovationsfondens topchef Peter Høngaard glæder sig både til nye kartofler og at skabe en stærkere iværksætterkultur i Danmark. Samtidig har særligt én ting givet chefen rynker i panden, mens manglende gennembrud inden for et andet aspekt undrer ham kraftigt. Endelig var et direktørskifte forårets største begivenhed i life science-branchen, mener Peter Høngaard.

Otte karriereråd fra Kürstein

Mennesker:

Karrierevejen: Peter Kürstein, adm. direktør i Radiometer, fortæller om sine karriere-tanker og erfaringer og giver samtidig sine otte bedste råd videre.

"Når dagen er omme, skal vi ikke nødvendigvis lægge år til livet, men liv til årene"

Mennesker:

Sommerserie: Leo Pharmas forskningsdirektør Kim Kjøller glæder sig særligt over ét initiativ, der for alvor kom op at køre i foråret, og så ser han frem til et gensyn i sommerferien.

Novo Nordisk fører an med nye job

Mennesker:

Virksomheden har i år allerede opslået 1.000 job i Danmark.

Jes Søgaard nu fastansat professor

Mennesker:

Sundhedsøkonomen Jes Søgaard har vekslet en deltidsstilling til et adjungeret professorat ved siden af sin chefstilling hos Kræftens Bekæmpelse.

Forsiden lige nu

Finanshus: Sanofi/Zealand-kombi bliver dobbeltblockbuster

penge6.jpg Medicinal & Biotek:

Finanshuset Jefferies ser et markant potentiale for Sanofi og Zealand Pharmas kombinationspræparat til behandling af diabetes, mens det forholder sig anderledes beskedent for det Zealand-udviklede Lyxumia.

Sanofi vil sætte farten op i Kina

Medicinal & Biotek:

Den nye chef for Sanofis diabetesforretning vil øge selskabets fokus på det store, men udfordrende, kinesiske marked, hvor man for nuværende giver Novo Nordisk baghjul.

Lif får ny kommunikationschef

Medicinal & Biotek:

Lægemiddel-industriforeningen har nu fået sat navn på, hvem der fremover skal håndtere foreningens presse- og kommunikationsaktiviteter.

Radiometer fortsætter amerikansk fremgang

Medico & Rehab:

Væksten i USA er næsten fordoblet i forhold til tidligere tider for Radiometer, og topchefen beretter om fortsat fremgang efter et stærkt regnskabsår og ledelsesskifte. Samtidig ser Radiometer ud til at gå i den modsatte retning af de fleste andre virksomheder i Kina, hvor man har markant vækst. Der er dog udfordringer på en række andre store markeder, hvor topchefen er blevet overrasket.

Indisk fabrik dumper EMA-inspektion

Medicinal & Biotek:

Ved en inspektion på en medicinal-virksomhed i Indien har myndighederne fundet 32 mangler herunder én kritisk og syv store mangler.

Biopsitang griber ud efter udviklingspartnere

Medico & Rehab:

Sammen med en gruppe ingeniører har en læge udviklet en ny biopsitang, der kan tage otte prøver i stedet for en, men gruppen er nu på jagt på udviklingspartnere for at få produktet videre fra prototypen.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE