Log ind
Novo Nordisk Fonden.jpg

Novo Nordisk Fonden ansætter kommunikationschef

Mennesker:

Novo Nordisk Fonden opskalerer på kommunikationsfronten og henter en erfaren herre ind til en nyoprettet stilling som kommunikationschef.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 15.01.16 kl. 14:17

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Mennesker

Leo-direktør: Opkøb har givet kinesisk førertrøje

Mette Vestergaard - Leo Pharma.jpg Mennesker:

JULESERIE: Leo Pharmas kommunikations- og HR-direktør hæfter sig særligt ved én lægemiddelgodkendelse i året, der er gået, som ligger uden for Løvens område, og så glæder hun sig over hurtige resultater fra et milliardopkøb, ligesom der er et lønligt Brexit-relateret håb.

Novo Nordisk-direktør hopper fra

Mennesker:

Efter mere end 25 års tro tjeneste i den danske medicinalkoncern træder produktionsdirektør Per Valstorp tilbage fra sin toppost i Novo Nordisk. Efterfølgeren er udpeget.

Gøtzsche anmelder psykiater til nævn

Mennesker:

En offentlig ordveksling fører nu til, at Peter Gøtzsche anmelder psykiater Henrik Day Poulsen til Lægeetisk Nævn. Professoren mener, at psykiateren har stillet en diagnose i al offentlighed.

Leo Pharma skal finde ny kommunikationsdirektør

Mennesker:

Danske Leo Pharma skal finde en ny direktør til at styre omgangen med omverdenen, da Adam Estrup er på vej væk fra medicinalselskabet.

”Der har været nogle af de sejre, hvor man tænkte: Yes, nu er vi sgu med i det fine selskab”

Mennesker:

PORTRÆT: Når august rinder ud, så rinder Søren Carlsens mange år som chef for Novo Ventures og Novo Seeds også ud. I et interview med MedWatch fortæller han om sejre og tvivl, om et svært valg mellem forskervejen og venturevejen, og hvad hans forhåbninger om det nye kapitel i hans karriere er. Og så får pensionskasserne en opsang.

Nadia er en naturvidenskabelig nørd i New York

Mennesker:

Nadia Storms forskning inden for aldersrelaterede sygdomme har bragt hende til New York, hvor hun har fået en forskerstilling på den anerkendte Albert Einstein School of Medicine.

Forsiden lige nu

Dansk medicoselskab taber på engelsk omstilling

COLOURBOX1251971.jpg Medico & Rehab:

Det danske medicoselskab BK Medical er presset af en engelsk omstrukturering og stigende konkurrence inden for sit hovedområde, ultralyd, og må derfor se et dyk i omsætningen. Til gengæld vokser bundlinjen, fordi man er sluppet ud af omfattende juridiske forviklinger i USA.

J&J’s hofteproblemer fortsætter

Medico & Rehab:

Det amerikanske medicinalselskab Johnson & Johnson oplever stadig problemer med deres hofteimplantat og vælger nu at trække et af produkterne tilbage fra det globale marked på grund af problemer.

Bliv klogere på næste skridt i stor offentlig-privat satsning

Medicinal & Biotek:

Det offentlig-private samarbejde NEXT har allerede trukket store investeringer til landet fra udenlandske medicinalkoncerner, men formanden for NEXT kan på et morgenmøde hos MedWatch berette om nye fremskridt og give inspiration til offentlig-privat samarbejde.

Bavarian-rival starter studie i spædbørn

Medicinal & Biotek:

Et belgisk biotekselskab, der kæmper med Bavarian Nordic om at komme først på markedet med et lægemiddel mod en særlig luftvejsvirus, har nu sat gang i et fase 2b-studie med sin kandidat.

Dansk serieiværksætter starter svensk eventyr

Medicinal & Biotek:

Professoren bag Action Pharma og Synact Pharma er på spil igen. Med støtte fra svenske investorer og en licensaftale med et tysk selskab har han stiftet et nyt biotekfirma, der kan gå i klinikken allerede næste år.

FDA udskyder svar på Lillys gigthåb

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddel-myndigheder har forlænget den regulatoriske behandlingstid på Eli Lillys nye gigthåb med flere måneder.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE