Log ind
Adam Steensberg2-version2.jpg

Zealand-direktør ser potentiale i muligt pumpesamarbejde

Mennesker:

JULESERIE: Zealand Pharmas direktør for medicinsk udvikling ser tilbage på et år præget af Apple, EU-retsforbehold, svindel, en handel, der satte fokus på det danske selskab og et ønske om at have udviklet kolesterolsænkende lægemidler.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 30.12.15 kl. 12:35

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Mennesker

Coloplast-direktør efterlyser råd om talentopbygning

Steen Blaabjerg Morvan.jpg Mennesker:

Sommerserie: Steen Blaabjerg Morvan har været vice president for sårplejedivisionen i Coloplast i knapt et halvt år, og han glæder sig til at besøge sin franske familie og fordybe sig. Samtidig har han et spørgsmål til sine kolleger i de andre store koncerner.

Dansk biotekinvestor: J&J's lancering gør en kæmpe forskel

Mennesker:

JULESERIE: Storinvestor Florian Schönharting peger på et tidligere dansk biotekselskab, som en af årets helt store positive historier, mens han også har store roser i forhold til Johnson & Johnson, når det kommer til at lancere lægemidler.

Forward Pharma henter Bayer-direktør

Mennesker:

Det danske biotekselskab Forward Pharma har hentet en særdeles erfaren herre ind i direktionen fra den tyske kæmpekoncern Bayer.

Coloplast-direktør: Godt at ny regering går efter en vækstdagsorden

Mennesker:

JULESERIE: Det er to politiske nyheder, der har præget året hos Coloplast, lyder det fra Oliver Johansen, Senior Vice President for Global R&D hos Coloplast. Han peger samtidig på 3D-print som en radikal ændring af innovationshastigheden.

Overlæge trækker sig fra RADS pga ALK-samarbejde

Mennesker:

En relation til den danske allergikoncern ALK får nu en overlæge til at trække sig fra formandsposten som formand for fagudvalget for astma hos børn under Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS). Hun mener, at habilitetsreglerne er for restriktive.

Zealand-direktør: Vi gør fremskridt med vores revolution

Mennesker:

JULESERIE: Zealand Pharmas forskningsdirektør peger på en særlig novemberdag som en ekstraordinær dag for den danske life science-sektor, mens han også melder om fremskridt inden for et amerikansk samarbejde, der har "potentiale til at revolutionere diabetesbehandlingen".

Forsiden lige nu

Han vil hellere spille cello end at interessere sig for øl - nu har Florian Schönhartings selskab fået 9 mia. kr. i kassen

PipetteGenmab.jpg Medicinal & Biotek:

Alle, der bare følger en snert med i den danske biotekverden, har hørt navnet Florian Schönharting før. Men hvem er manden, som har været med til at stifte Genmab, og som nu på vegne af Forward Pharma har indgået et gigantisk milliardforlig med amerikanske Biogen?

Hofteselskab rejser nye penge til europæisk ekspansion

Medico & Rehab:

Det aalborgensiske hofteselskab Medichanical har været igennem en ny kapitalrejsningsrunde og har nu penge til at sætte gang i nye aktiviteter, blandt andet ekspansion til to europæiske lande.

AstraZeneca udvider lungekræftprogram

Medicinal & Biotek:

Medicinalkoncernen AstraZeneca har opdateret og udvidet sit kliniske program for to lovende immunterapier inden for førstelinjebehandling af lungekræft. Blandt andet ændrer man i det meget imødesete Mystic-studie.

Ny godkendelse giver milepælsbetaling til Zealand

Medicinal & Biotek:

Sanofis diabetes-middel Suliqua har fået markedsføringstilladelse i Europa. Zealand Pharma modtager markant tocifret millionbeløb.

Vækstfonden scorer jackpot på milliardforlig

Medicinal & Biotek:

Med en ejerandel på omkring 10 pct. har Vækstfonden god grund til at være tilfreds med milliardforliget mellem det danske biotekselskab Forward Pharma og det amerikanske biotekselskab Biogen.

Analytiker: Hård Brexit kan give regulatorisk bøvl for life science

Medicinal & Biotek:

De danske life science-selskaber kan havne i regulatorisk bøvl som følge af den hårde Brexit, som Storbritanniens premiereminister Theresa May meldte ud tirsdag. Samtidig er der stadig usikkerhed om, hvordan de britiske sundhedsbudgetter vil udvikle sig, lyder det fra senioranalytiker i Sydbank, Søren Løntoft Hansen.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE