Tip os
Log ind
_12A8604xr.jpg
Per Valstorp forlader Novo Nordisk for at gå på pension.
Foto: Novo Nordisk

Novo Nordisk-direktør hopper fra

Mennesker:

Efter mere end 25 års tro tjeneste i den danske medicinalkoncern træder produktionsdirektør Per Valstorp tilbage fra sin toppost i Novo Nordisk. Efterfølgeren er udpeget.


AF HENRIK TÜCHSEN | LEONORA BECK
Offentliggjort 06.06.13 kl. 11:19

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Mennesker

Portræt: Naturvidenskaben skal løfte Danmark

Anja_Boisen_2013_800x845pix_150dpi.jpg Mennesker:

Professor Anja Boisen er en af Danmarks mest fremtrædende forskere inden for nanoteknologi. Hun har nu sat sig i formandsstolen for Akademiet for de Tekniske Videnskabers Tænketank. Og det vigtigste er ifølge hende at få formidlet forskningen ud i samfundet.

Eksternt konsulentjob blev vejen ind i Coloplast

Mennesker:

Karrierevejen: Det var et konsulentjob med Coloplast som klient, der banede vejen ind i den danske medicokoncern for 44-årige Thomas Alsbjerg, der kom til virksomheden for otte år siden. I dag er han HR-chef og er som leder inspireret af en erfaren reder fra shippingindustrien. Og så glæder han sig mere til mandag morgen end fredag eftermiddag.

"Hvis vi skal gøre tingene bedre, er vi nødt til at vide mere om, hvad der virker – og hvad der ikke virker"

Mennesker:

Den sværeste beslutning i foråret for Innovationsfondens adm. direktør, Peter Høngaard Andersen, var at sortere hundredvis af projekter fra, som forskere og iværksættere havde søgt midler til. Efter sommerferien vil direktøren arbejde for at blive dygtigere til at måle effekten af forsknings- og innovationsindsatsen i Danmark. Men først skal en gåtur langs hærvejen på 150 km tilbagelægges.

Fik du læst om branchens sommerplaner og -udfordringer?

Mennesker:

MedWatch talte med en række fremtrædende direktører fra den danske medicinal- og medicoindustri i løbet af sommeren om alt lige fra nye medarbejdere over vin- og madoplevelser til oprettelse af et nyt ministerium. Vi har samlet artiklerne her.

Novo-penge og dekan henter topforsker

Mennesker:

Novo Nordisk Fonden har tildelt 120 mio. kr. til tre topforskere. Den ene blev lokket tilbage til Danmark af KU-dekan.

Når konsulenter ikke er nok: Antropologer knækker koden for virksomheder

Mennesker:

Milliardkoncerner i ind- og udland har fået øjnene op for antropologer som en lukrativ ressource til at kortlægge kundeadfærd og forbedre produkter. Det gælder f.eks. Leo Pharma, der med egne ord er i gang med at skifte fokus og genopfinde virksomhedens dna i lyset af initiativet.

Forsiden lige nu

Flere indberetter svigt ved medicoudstyr

35369814 - 28_05_2013 - Praktikant projekt - PEDERSEN MIKKEL BERG.jpg Medico & Rehab:

Der er flere og flere som indberetter problemer med medicoudstyr. Det fremgår af Lægemiddelstyrelsens årsrapport for området. Meget tilfredsstillende, lyder det fra styrelsen.

Forventningerne til det globale medicinsalg er faldende

Medicinal & Biotek:

En ny rapport fra EvaluatePharma viser, at forventningerne til det globale salg af lægemidler er faldet for første gang i et årti. Det skyldes en række faktorer, men primært et tiltagende prispres.

Nordea regner med kæmpe salg af Novos guldæg

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks lægemiddel semaglutid kan måske være selskabets nøgle til de mange milliarder, der ligger i medicinsk behandling af svær overvægt i USA. Det mener Nordeas medicinalanalytiker, der påpeger at de nye data for midlet kan være en game changer.

Cytovac gør klar til kapitalrejsning og første studiedata

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Cytovac har for nylig rejst små 10 mio. kr., men der skal yderligere 50 mio. kr. i kassen inden udgangen af 2017, siger adm. direktør Martin Roland Jensen. Samtidig kan man, hvis alt går vel, forvente de første data fra et vigtigt fase 2-studie allerede i år.

Farmabranchen mest hadede mand varmer op til bedragerisag

Medicinal & Biotek:

Bedrageri-retssagen mod Martin Shkreli, den kontroversielle og excentriske forhenværende topchef fra Turing Pharmaceuticals, bliver i denne uge indledt under stor bevågenhed.

Novo indgår alliance om stop af fossile brændstoffer

Medicinal & Biotek:

En ny, tyve år lang aftale mellem Novo Nordisk og en række andre aktører skal sikre grøn forsyning til selskabets produktion.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE