Tip os
Log ind
RITZAU_12535633.jpg
Foto: /ritzau/Kristian Djurhuus

Nyt partnerskab skal afsløre hvorfor børn får diabetes

Medico & Rehab:

Teknologigiganten IBM er gået sammen med en af de førende organisationer for forskning i type 1-diabetes om at finde forklaringen på, hvorfor nogle børn udvikler den autoimmune sygdom.


AF MARTIN HAVTORN PETERSEN
Offentliggjort 21.08.17 kl. 15:46

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Medicoteknologi på randen af det store data-gennembrud

ManinHospitalCorridor_News_and_Media.jpg Medico & Rehab:

Den digitale og teknologiske revolution har kastet medicobranchen ind i en rivende udvikling, og hos de store virksomheder i branchen tripper man for at sundhedssystemerne og de regulatoriske myndigheder indhenter den private sektors ambitioner.

Trykkede 'send', ikke 'gem' – nu får børsdarling hug fra Finanstilsynet

Medico & Rehab:

Ambu kom fejlagtigt til at sende regnskabsoplysninger om en kommende opjustering ud til lukket kreds, inden det blev offentliggjort bredt.

Chemometec-direktør: Det er ikke nu vi skal læne os tilbage

Medico & Rehab:

Et år fuld af investeringer har trykket bundlinjen hos danske Chemometec, men direktør Michael Eising maner til ro over for aktionærerne, for investeringerne skal være fundamentet for det næste opsving.

Chemometec slutter året af med pres på driften

Medico & Rehab:

Det danske analyseselskab Chemometec kommer ud af 2016/2017 med en pæn vækst, men større investeringer presser selskabet, der alligevel sigter mod voksende salgstal i det nye regnskabsår. (Opdateret 9.03)

Dansk medicoselskab runder tocifret millionoverskud

Medico & Rehab:

For første gang i selskabets historie runder det danske medicoselskab Secma et tocifret millionoverskud. Det er høsten af store investeringer i Holland og Norge, lyder forklaringen fra adm. direktør Jesper Lolk-Nielsen.

Østeuropæisk lønboom udfordrer Coloplast

Medico & Rehab:

Coloplast er til november klar med en ny strategiplan for global operations, hvor man vil kigge nærmere på fremtidige lokationer. Udflytning af danske arbejdspladser kan ikke udelukkes, lyder det fra koncerndirektør Allan Rasmussen, der samtidig oplever stigende lønpres i Ungarn.

Forsiden lige nu

Valutafald giver tæsk til medicinal- og medicoselskaber

markedet falder klar.jpg Medicinal & Biotek:

Sjældent har den danske krone stået stærkere over for en række af de største udenlandske valutaer, og det koster danske medicinal- og medicoproducenter dyrt. Den negative indflydelse på selskabernes regnskaber vil vare ved, vurderer analytiker.

Komité splittet i vurdering af Pfizers Sutent mod nyrekræft

Medicinal & Biotek:

En ekspertkomite under FDA har afleveret en uklar indstilling til lægemiddelmyndigheden, der skal vurdere, om Pfizers middel Sutent skal godkendes til behandling af patienter med høj risiko for tilbagefald.

Manglende udvalgsformænd til Medicinrådet ventes snart på plads

Medicinal & Biotek:

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi forventer snart at kunne sætte navn på tre kandidater til ledige formandsposter i Medicinrådets fagudvalg.

Endnu en hedgefond satser på fald for Bavarian-aktien

Medicinal & Biotek:

Hedgefonden Citadel er gået 'short' i Bavarian Nordic-aktien, der fredag faldt med 48 pct.

Kreativ patentoverdragelse kan være en trussel mod innovation

Meninger:

Allergans 'indianer-finte' er potentielt farligt for innovationskraften og en foræring til dem, der mener, at medicinalbranchen alt for ofte overskrider etiske grænser, skriver Marianne Johansen i denne klumme.

Bayer dropper omstridt "p-pille"-implantat i Europa

Medicinal & Biotek:

Tyske Bayer har nu valgt at droppe salget af dets omstridte svangerskabsforebyggende implantat Essure i Europa. Beslutningen er udelukkende taget af kommercielle årsager og er ikke forbundet med sikkerhed eller kvalitet, lyder det fra selskabet.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE