Tip os
Log ind
kvinder i ledelse.jpg
Foto: Colourbox

Direktør gør medarbejdere til medejere

Medico & Rehab:

Danske Technolution, der rådgiver medicoindustrien, har fået 12 nye ejere. Det sker, efter adm. direktør Allan Spork har tilbudt alle medarbejdere en luns af virksomheden - ikke for at hente kapital, men for at fastholde og engagere dem.


AF LONNI PARK LYNGE
Offentliggjort 15.05.17 kl. 16:50

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Dansk Qiagen-udbryder starter nyt selskab

Roche DNA analyse.jpg Medico & Rehab:

En udvikler hos det tyske selskab Qiagen har sagt farvel til sin stilling og starter i stedet for et nyt selskab op, som skal hoppe med på den voksende bølge af sekventering - blandt andet inden for life science.

NNIT's nyopkøb vinder aftale hos Sundhedsdatastyrelsen

Medico & Rehab:

Den tidligere Novo-datter, IT-selskabet NNIT, købte for nyligt det mindre selskab Scales, og det har nu vundet sin første kontrakt, en flere år lang aftale med Sundhedsdatastyrelsen.

Sønnens diagnose sparkede gang i diabetesprojekt

Medico & Rehab:

En ny type medicinsk udstyr, som kan gøre livet markant lettere for patienter med diabetes, er få år fra markedet i Europa og USA. Den amerikanske professor bag projektet gik i gang med sit arbejde, da hans søn for 17 år siden fik konstateret sygdommen.

Medicoselskab bag næsefilter har fortsat underskud

Medico & Rehab:

Det danske medicoselskab Rhinix bokser stadig med underskud og negativ egenkapital. Selskabet, der har penge til året ud, er på partnerjagt.

William Demant udnævner ny chef for Oticon

Medico & Rehab:

William Demant har udpeget en erfaren herre fra egne rækker til at overtage styringen i datterselskabet Oticon i stedet for Søren Nielsen, der tidligere i år erstattede Niels Jacobsen som adm. direktør for koncernen.

Philips vil købe medicoselskab

Medico & Rehab:

Hollandske Philips betaler 14 mia. kr. for det amerikanske selskab Spectranetics, der fremstiller medicoteknisk udstyr til behandling af hjerte-kar-sygdom.

Forsiden lige nu

Biotelselskab og KU-spinout i ambitiøst vaccinesamarbejde

vaccine.jpg Medicinal & Biotek:

Biotekselskabet ExpreS2ion Biotechnologies er gået sammen med et spinout fra Københavns Universitet om at videreudvikle en teknologi, der kan føre til billigere og langt mere effektive vacciner mod en hvilken som helst sygdom.

Genmab-chefer hiver kæmpegevinst hjem

Medicinal & Biotek:

De to øverste chefer i Genmab har afhændet en betydelig andel aktier i selskabet og til sammen scoret en gevinst på et trecifret millionbeløb.

Tilsyn advarede mod problematisk Seed-option i 2014

Sygdom & Sundhed:

Rapport pegede på kritisable forhold vedrørende købsoptioner i Pre-Seed Innovation for tre år siden. Venstre kræver undersøgelse af forholdene.

Fonde fik adgang til rabat på startups gennem statslige lån

Sygdom & Sundhed:

Private fonde har i flere tilfælde indgået aftaler med lovende opstartsvirksomheder, der kunne gøre fondene til medejere på fordelagtige vilkår.

Tre medicovirksomheder kæmper om Scion DTU’s iværksætterpris

Medicinal & Biotek:

Der er tre virksomheder fra life science-segmentet med, når Scion DTU’s og Industriens Fond for fjerde går i træk blænder op for sin iværksætterkonkurrence Danish Tech Challenge.

Nordea: Bavarian-vaccine har 30 pct chance for lancering

Medicinal & Biotek:

Det er spændende data, som Bavarian Nordic har fremlagt for sin vaccine mod luftvejsvirussen RSV, mener Nordea-analytiker Michael Novod. På baggrund af studiet, vurderer han, at der er 30 pct. sandsynlighed for, at vaccinen kommer på markedet i 2023.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE