Tip os
Log ind
Tyskland4.jpg
Foto: Colourbox

Tyskere med hovedsæde i Danmark ekspanderer

Medico & Rehab:

Corporate Health har valgt hjemlandet fra til fordel for Danmark med hjælp fra blandt andre Welfare Tech Invest. Tarmscreeningsselskabet har stadig hovedsæde i Odense, men nu er det britiske marked godt på vej til at overhale de danske aktiviteter


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 06.04.17 kl. 11:57

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Østeuropæisk lønboom udfordrer Coloplast

Allan_Rasmussen.jpg Medico & Rehab:

Coloplast er til november klar med en ny strategiplan for global operations, hvor man vil kigge nærmere på fremtidige lokationer. Udflytning af danske arbejdspladser kan ikke udelukkes, lyder det fra koncerndirektør Allan Rasmussen, der samtidig oplever stigende lønpres i Ungarn.

Coloplast vil være førerhund på alle områder

Medico & Rehab:

Lars Rasmussen har som adm. direktør for Coloplast femdoblet virksomhedens værdi til over 100 mia. kr., men det er ikke nok for topchefen.

Investor advarer: Startups lider under det offentliges ringe forståelse af markedet

Medico & Rehab:

Danmark har alle muligheder for at opdyrke stærke virksomheder inden for velfærdsteknologi. Men i praksis spænder det offentlige ben for private initiativer, advarer investor og iværksætter Klaus Nyengaard.

Tredje opjustering i træk: Ambu brager afsted

Medico & Rehab:

Salget hos den danske medicoproducent Ambu vokser så meget i tredje kvartal, at virksomheden nu opjusterer forventningerne for tredje gang i streg.

Medicobosser vil have mere politisk opbakning

Medico & Rehab:

Der er solid vækst i den danske medicoindustri, men en række af branchens topfolk siger til Finans, at sektoren stadig ikke får den fornødne politiske opbakning.

Coloplast-topchef vil hæve barren med kliniske beviser

Medico & Rehab:

Danske Coloplast vil trække et helt nyt konkurrenceparameter ind i medicoindustrien. Fremover skal produkterne bevise deres værd med ny klinisk dokumentation. ”Vi gør det selvfølgelig sværere for os selv, men vi gør det også sværere for alle andre at være med,” lyder det fra topchef Lars Rasmussen.

Forsiden lige nu

Ambu planlægger stor investering i salgsstyrken

larsmarcher.jpg Medico & Rehab:

Den danske medicokoncern Ambu oplever stadigt stigende vækstrater, som selskabet endda vil løfte yderligere. Det skal blandt andet ske med den måske største enkeltinvestering i Ambus historie, siger adm. direktør Lars Marcher.

Boehringer taber fart i Danmark

Medicinal & Biotek:

Den danske afdeling af Boehringer Ingelheim er gået tilbage i 2016, men en række nye produkter viser lovende takter.

Ambu-topchef: 2020-plan kommer til oktober

Medico & Rehab:

Det danske medicoselskab Ambu er klar med en ny, ambitiøs 2020-plan om et par måneder, afslører selskabets adm. direktør, Lars Marcher.

Johnson & Johnson bliver storaktionær i Bavarian

Medicinal & Biotek:

En samarbejdsaftale mellem Bavarian Nordic og Janssen betyder nu, at moderselskabet til sidstnævnte er blevet storaktionær i den danske virksomhed.

Medtronic leverer vækst trods IT-nedbrud

Medico & Rehab:

Et omfattende nedbrud i Medtronics globale IT-system har det seneste kvartal lagt en dæmper på væksten for medicokoncernen, som dog alligevel viser pæn fremgang på både top- og bundlinje.

Sjællandske sygehuse er klar til Sundhedsplatformen

Sygdom & Sundhed:

Ifølge en parathedsvurdering er sygehusene i Region Sjælland klar til at implementere Sundhedsplatformen som planlagt til november . Det til tider problematiske forløb i Region Hovedstaden har givet øget indsigt i processen, lyder det.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE