Tip os
Log ind
liselotte højgaard.jpg
Foto: Steen Brogaard, Jyllands-Posten

Vækstteam-profil: Vi skal finde på noget, vi ikke ved, vi har brug for

Medico & Rehab:

Liselotte Højgaard, professor og formand for Danmarks Grundforskningsfond, løfter lidt af sløret for arbejdet i Vækstteam for Life Science, og hvor hun spotter potentiale for de danske medicovirksomheder.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 27.03.17 kl. 12:00

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

GN-direktør: Første halvår var godt. Andet bliver endnu bedre

Anders Hedegaard til Escenic 1.jpg Medico & Rehab:

GN Hearings nye flagskib har fået en flyvende start, der kun ser ud til at fortsætte. Dermed er selskabet godt på vej til at indfri forventningerne til årets afslutning. Men konkurrencen er pivskarp og kræver fortsat fokus på innovation og fornyelse, lyder det fra selskabets adm. direktør.

GN fortsætter den gode start på 2017 med stærk vækst

Medico & Rehab:

Høreapparatdivisionen i GN Store Nord, GN Hearing, kommer ud af første halvår med øget omsætning og stærk organisk vækst. Koncernen fastholder, trods vanskeligt sammenligningsgrundlag, forventningerne til hele 2017, viser det netop offentliggjorde halvårsregnskab.

Krænkelse af Coloplast-patent får betydelige konsekvenser

Medico & Rehab:

Der trækker op til en større erstatningsrunde til Coloplast, efter selskabet har vundet to patentsager i løbet af sommeren, lyder det fra selskabets adm. direktør Lars Rasmussen.

Coloplast-direktør: Kina er kommet op i gear

Medico & Rehab:

Der har været godt gang i Coloplasts kinesiske forretning i tredje kvartal, hvor året ellers startede med negativ vækst i selskabets sårplejedivision. Den positive udvikling fortsætter ind i fjerde kvartal, vurderer selskabets finansdirektør Anders Lonning-Skovgaard.

Dommer sætter prop i Coloplasts mareridtssager

Medico & Rehab:

En amerikansk dommer har nu stoppet for tilgangen af flere søgsmål mod Coloplast i forbindelse med de omfattende sager om selskabets underlivsnet.

Sonova lancerer nyt trådløst topprodukt

Medico & Rehab:

Mens danske GN Hearing aflagde kvartalsregnskab torsdag morgen, så benyttede den schweiziske rival Sonova dagen til at annoncere lanceringen af et nyt trådløst produkt.

Forsiden lige nu

Opioid-producent ramt af nyt søgsmål

cb.jpg Medicinal & Biotek:

Den amerikanske delstat South Carolina er den seneste i rækken af stater og amter, der går rettens vej mod producenter af det smertestillende middel opioid.

Sydbank: Sonova-lancering er ingen revolution

Medico & Rehab:

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, præsenterede torsdag sin nye trådløse platform, der kan give en lille fordel i forhold til de danske konkurrenter GN Hearing og William Demant, mener Sydbank-analytiker Morten Imsgaard.

FDA godkender mange produkter på et tyndt grundlag

Medicinal & Biotek:

To nye studier peger på, at en lang række lægemidler og medicinsk udstyr godkendes til det amerikanske marked uden tilstrækkelige beviser for deres effekt og sikkerhed.

Britisk medicinalkoncern slagtet efter nedjustering

Medicinal & Biotek:

Investorerne har ikke behandlet Hikma Pharmaceuticals flinkt, efter medicinalkoncernen har leveret et skuffende regnskab torsdag.

GN: Bestyrelsesmedlem sælger aktier for 1,5 mio. kr. efter regnskab

Medico & Rehab:

Hos danske GN Group, med høreapparatdivisionen GN Hearing, har et bestyrelsesmedlem solgt 7448 aktier til en værdi af 1,5 mio. kr. torsdag.

Storbank: Semaglutid står over for stærk lancering

Medicinal & Biotek:

Nye opløftende fase 3-data får den svenske storbank til at spå en stærk lancering af Novo Nordisks nyeste diabetesmiddel, semaglutid, som kan blive godkendt i USA allerede i år.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE