Log ind
Almirall.jpg

Leo-rival indgår fransk samarbejde

Medico & Rehab:

Spanske Almirall har indgået et strategisk samarbejde med et fransk firma, som får en tocifret millionbetaling til at starte op på.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 16.03.17 kl. 11:25

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Össur-direktør: Udviklingen er positiv trods valutaudfordringer

JNSIG21.JPG Medico & Rehab:

Den islandske proteseproducent Össur kommer stærkt fra start, men resultaterne bliver presset af valutaudsving og opkøbsudgifter. På trods af det er udviklingen, som den skal være, siger topchefen.

Nordjysk telemedicinsk succes lukker milepæl i nyt storprojekt

Medico & Rehab:

Det nordjyske telemedicinsprojekt, der danner grundstenen i den nationale indsats for telemedicinsk KOL-behandling, har opnået en vigtig milepæl i dets nye hjertesatsning.

Oticon-millioner i stor-satsning på kunstig befrugtning

Medico & Rehab:

Et dansk medicoselskab får en markant kapitalindsprøjtning fra William Demant Invest. Virksomheden har på godt to år nået en omsætning på 100 mio. kroner. Pengene skal bl.a. bruges på yderligere ekspansion.

Finanshuse hæver kursmål for William Demant

Medico & Rehab:

To amerikanske finanshuse hæver kursmålet for William Demant efter selskabets regnskabsaflæggelse i sidste uge. Begge gentager dog deres neutrale anbefaling af aktien.

Danskerne: Kun gratis gentest ved begrundet mistanke

Medico & Rehab:

Et flertal af danskerne mener ikke, at samfundet skal betale for en gentest uden en begrundet mistanke om alvorlig sygdom. Gentest-firma undrer sig, mens sundhedsøkonomer ikke er overraskede.

WDH-chef: Detail er nødvendigt for at skabe tilstrækkelig vækst

Medico & Rehab:

William Demant-topchef Niels Jacobsen forklarer her, hvorfor selskabet, modsat konkurrenten GN Resound, køber op inden for detailbranchen.

Forsiden lige nu

Novo-selskabs aktie er dykket markant efter kapitalrejsningsnyhed

fald3.jpg Medicinal & Biotek:

Et Novo Ventures-porteføljeselskab har annonceret planer om at rejse næsten 1 mia. kr. gennem udstedelse af obligationer. Selskabet har været rygtet på vej til at blive købt af Sanofi på det seneste, og aktien har taget et markant dyk i kølvandet på nyheden.

Janssen starter nyt kombinationsstudie med Genmab-middel

Medicinal & Biotek:

Genmabs partner Janssen har annonceret et nyt fase 3-studie med Genmabs kerneaktiv Darzalex i kombination med andre lægemidler til behandling af knoglemarvskræft.

Her er de danske life science-talenter

Medicinal & Biotek:

Berlingske Business Magasin har offentliggjort sin årlige udvælgelse af de 100 største talenter under 35 i det danske erhversliv. I år er der blevet plads til ti talenter fra life science-sektoren.

Ny Darzalex-godkendelse giver Genmab trecifret millionbeløb

Medicinal & Biotek:

Genmabs kerneaktiv Darzalex er blevet godkendt i EU til andenlinjebehandling af knoglemarvskræft. Det udløser en milepælsbetaling på mere end 300 mio. kr. til det danske biotekselskab.

FDA udvider godkendelse af leverkræftmiddel

Medicinal & Biotek:

For første gang i næsten et årti har det amerikanske sundhedsagentur, FDA, givet grønt lys til et middel mod leverkræft.

Analytiker: Zealand-middel vil få det svært som monoterapi

Medicinal & Biotek:

Den Zealand Pharma-udviklede GLP-1-analog Lyxumia er fortsat en kommerciel skuffelse for samarbejdspartneren Sanofi, som ifølge en analytiker vil få yderst svært ved at få sparket salget af midlet i gang.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE