Log ind
PH_4.jpg
Foto: Medicoindustrien

Nye regler skal ikke skabe unødig frustration

Medico & Rehab:

Brancheorganisationen Medicoindustrien er begyndt at køre i stilling til det kommende års arbejde, og særligt tre punkter kommer til at dominere.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 21.03.16 kl. 11:04

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Johnson & Johnson får milliardsmæk for hofteimplantater

COLOURBOX3954819.JPG Medico & Rehab:

Afgørelsen på en amerikansk retssag om hofteimplantater betyder, at den store medicinal- og medicokæmpe Johnson & Johnson skal betale adskillige mia. i bøde.

Medicoindustrien: ”De er jo sat i verden for at spare penge”

Medico & Rehab:

Hos Medicoindustrien kan man godt se fordele ved at samle ekspertisen, når man laver kommunale udbud, men mener ikke, at organer som SKI er den rigtige løsning. Industrien ser hellere, at kommunerne beholder ansvaret i eget regi.

Coloplast-topchef udnytter optioner i stor stil

Medico & Rehab:

Lars Rasmussen, øverste chef for medicokoncernen Coloplast, udnytter en stor portion af de aktieoptioner, som er en del af hans samlede lønpakke.

Plastbrødre populære hos Sanofi

Medico & Rehab:

Den danske plastvirksomhed Melitek har fundet en vækstbooster i at være underleverandør til Novo Nordisks primære konkurrent, Sanofi.

Coloplast foretager milliardopkøb

Medico & Rehab:

Danske Coloplast har brugt et milliardbeløb på et amerikansk selskab inden for stomi og katetre.

Coloplast-topchef: Mindre investering med stor betydning

Medico & Rehab:

Coloplasts milliardinvestering i den amerikanske distributør Comfort Medical er ikke en stor investering, lyder det fra Coloplasts topchef Lars Rasmussen, der dog peger på, at det er en aftale med stor betydning for medicoselskabets vækst.

Forsiden lige nu

Nuevolution henter millioner til cancerprojekt

Nuevolution.JPG Medicinal & Biotek:

Danske Nuevolution har hentet et tocifret millionbeløb fra Innovationsfonden til et nyt forskningsprojekt om udvikling af nye skræddersyede kræftbehandlinger i samarbejde med en entreprenant forsker ved Københavns Universitet.

Tyggegummifamilie er tæt på milliardsalg

Medicinal & Biotek:

Inden nytår forventes nikotintygge-gummikoncernen Fertin Pharma at være solgt, erfarer Finans. Prisen vil formentlig lande lige nord for 2 mia. kr., som familien Bagger-Sørensen kan stikke i lommen.

Konkurrent baner vejen for Novo med ny godkendelse

Medicinal & Biotek:

Medicinalselskabet Eli Lilly har fået de amerikanske sundhedsmyndigheders godkendelse af, at diabetesmidlet Jardiance reducerer risikoen for hjertekar-død.

MW-indeks: Nær ved og næsten for Novo

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk kunne for en sjælden gangs skyld næsten toppe ugens indeks over kursstigninger blandt de børsnoterede life science-selskaber som følge af klinisk succes. Selv samme succes ramte dog tilsyneladende et andet dansk selskab hårdt på børsen.

Celleterapi viser lovende takter på Genmab-område

MedWatch anbefaler:

En eksperimentel behandling baseret på specialtilpassede immunceller har vist lovende resultater til behandling af den samme type knoglemarvskræft, som danske Genmab søger at behandle med sit kerneaktiv Darzalex.

AstraZeneca indgår millardaftale med lille biotekselskab

Medicinal & Biotek:

Britisk-svenske AstraZeneca har indgået et samarbejde med et mindre amerikansk biotekselskab om nye terapier mod blandt andet respiratoriske lidelser og hjertesygdomme.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE