Log ind
Topchef.jpg
Foto: Colourbox

Dansker bliver topchef for amerikansk medicoselskab

Medico & Rehab:

Den amerikanske medicokoncern Cantel Medical skifter ud på topposten, og fra august bliver det en dansker, der skal stå i spidsen for den milliardomsættende virksomhed.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 17.03.16 kl. 15:18

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Karolinska-selskab får godkendt kranieimplantat

Karolinska Development logo.jpg Medico & Rehab:

Et medicoselskab som er i stald hos Karolinska Development har nu fået amerikansk godkendelse af sit vigtigste produkt, som kan sendes i handlen i indeværende kvartal. Det sker blot en uge efter, at man indgik en række kommercielle partnerskaber i Europa.

Roche lugter blod med nyt diagnoseværktøj

Medico & Rehab:

Den schweiziske life science-koncern Roche går for første gang ind på området for diagnosticering af blodsygdomme med lanceringen af nyt testudstyr, som gør brug af selskabets særlige Bloodhound-teknologi.

Analytiker: Implantataftale kan være en gevinst for GN

Medico & Rehab:

En ny aftale mellem verdens største høreapparatforhandler Amplifon og den australske implantatproducent Cochlear kan vise sig at være alle tiders for danske GN Hearing, vurderer senioranalytiker i Sydbank Morten Imsgard.

Diagnostikfirma fortsætter den røde vej

Medico & Rehab:

Det går fortsat den forkerte vej for det danske diagnostikfirma Simoco Diagnostics, der kommer ud af seneste regnskabsår med et øget underskud.

Amgros i ommer med millionudbud for høreapparater

Medico & Rehab:

Nye kontrakter på høreapparater til det offentlige for 150 mio. kr. årligt skal igennem en ny udbudsrunde. En detalje har spændt ben for det første udbud, lyder det fra Amgros.

Kampen med storskala er kun lige begyndt

Medico & Rehab:

Hos it-virksomheden Systematic søger man mod udlandet for at gøre op for det indtil videre uunyttede telemedicinske potentiale i Danmark. Selskabets forretningsansvarlige for telemedicin mener, at der er brug for en nytænkning af systemet, og måden man honorerer det på.

Forsiden lige nu

Medicinrådet har modtaget de første anmodninger

3334504.jpg Medicinal & Biotek:

Det nyligt lancerede Medicinråd er allerede blevet sat i sving med en velvoksen portion anmodninger om behandling af nye produkter.

Medicinalgiganter varsler årelang krig mod Trump

Medicinal & Biotek:

Medicinlobbyen vil ikke finde sig i påstandene om, at den i USA tager alt for meget for medicin. Den vil bruge millioner på massiv lobbyvirksomhed i de næste fire-fem år.

Gilead afleverer EU-ansøgning for ny hepatitisbehandling

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Gilead Sciences har nu afleveret en ansøgning for sin nyeste generation af hepatitis C-medicin i Europa. Dermed håber man at kunne hjælpe patienter med den smitsomme leversygdom, som ikke kan behandles med andre midler.

Diagnostikfirma fortsætter den røde vej

Medico & Rehab:

Det går fortsat den forkerte vej for det danske diagnostikfirma Simoco Diagnostics, der kommer ud af seneste regnskabsår med et øget underskud.

Antallet af kliniske forsøg er vokset – men der er lang vej igen

Medicinal & Biotek:

Én Indgang for Industrien ser ud til at have godt held med at tiltrække flere kliniske forsøg, heraf også de multinationale af slagsen. Ambitionen er nu at udbygge netværkene, en målsætning som Lægemiddelindustriforeningen bifalder, for der er plads til langt flere forsøg på dansk grund.

Actelions hjertemedicin fejler i fase 3

MedWatch anbefaler:

Den schweiziske biotekvirksomhed Actelion, som ligger i forhandlinger om et salg til Johnson & Johnson, har indkasseret en klinisk skuffelse med et af sine vigtigste aktiver.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE