Log ind
Fluisense.jpg

Tidligere Widex-direktør bliver chef for dansk blodprøveselskab

Medico & Rehab:

En tidligere Lundbeck-chef, der står bag en bærbar blodprøvetager, har hentet nye kræfter ind i selskabet. Fremover bliver det en tidligere direktør i høreapparatselskabet Widex, der kommer til at stå i spidsen for iværksætterselskabet.


AF LONNI LYNGE
Offentliggjort 17.03.16 kl. 13:55

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Johnson & Johnson får milliardsmæk for hofteimplantater

COLOURBOX3954819.JPG Medico & Rehab:

Afgørelsen på en amerikansk retssag om hofteimplantater betyder, at den store medicinal- og medicokæmpe Johnson & Johnson skal betale adskillige mia. i bøde.

Kursbunden er ved at være nået for Coloplast

Medico & Rehab:

Økonomisk Ugebrev Formue er nu begyndt at se større potentiale end risiko i Coloplast-aktien og mener, at nedturen for selskabet er ved at være nået.

Ambu-rival køber ind for milliarder

Medico & Rehab:

Den amerikanske medicoproducent Teleflex, som blandt andet konkurrerer mod danske Ambu, har erhvervet et nyt selskab for et milliardbeløb.

Medicoindustrien: ”De er jo sat i verden for at spare penge”

Medico & Rehab:

Hos Medicoindustrien kan man godt se fordele ved at samle ekspertisen, når man laver kommunale udbud, men mener ikke, at organer som SKI er den rigtige løsning. Industrien ser hellere, at kommunerne beholder ansvaret i eget regi.

Coloplast-topchef udnytter optioner i stor stil

Medico & Rehab:

Lars Rasmussen, øverste chef for medicokoncernen Coloplast, udnytter en stor portion af de aktieoptioner, som er en del af hans samlede lønpakke.

Plastbrødre populære hos Sanofi

Medico & Rehab:

Den danske plastvirksomhed Melitek har fundet en vækstbooster i at være underleverandør til Novo Nordisks primære konkurrent, Sanofi.

Forsiden lige nu

Innovationsfonden investerer tocifret millionbeløb i ny stamcellebehandling

Two Quantum systems in use.jpg Medicinal & Biotek:

En ny stamcellebehandling vil nu blive afprøvet i en række kliniske studier på Rigshospitalet takket være en tocifret millioninvestering fra Innovationsfonden.

Novo vil indføre ny prismodel

Medicinal & Biotek:

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen åbner nu op for, at det danske selskab vil gå sammen med sine konkurrenter i en ny prismodel for lægemidler.

RADS efterlader arbejde til Medicinrådet

Sygdom & Sundhed:

Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin har afholdt sit sidste møde, og selv om 19 behandlingsvejledninger blev godkendt, er der stadig arbejde tilovers til Medicinrådet.

Nordisk biobro til USA domineres af svenskere

Medicinal & Biotek:

Nasdaq har i den forgangne uge forsøgt at bygge bro mellem nogle af de tungeste investorer i USA og nordiske life science-selskaber. Den bro blev dog i udpræget grad benyttet af svensken, der også ifølge en ny rapport dominerer børsnoteringerne. Der er bestemt positive tendenser i det danske miljø, men ”svenskerne er i en anden liga”, som det lyder fra en aktør.

Rebien: De to har været mine bedste medarbejdere

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks afgående topchef Lars Rebien Sørensen peger i et interview på to af sine koncerndirektører som de bedste medarbejdere gennem årene.

Lundbeck-partner starter nyt neurofirma

Medicinal & Biotek:

Japanske Takeda har sammen med et venturekapitalfirma etableret et nyt biotekselskab, som med et trecifret millionbeløb i ryggen og en serieiværksætter ved roret skal udvikle nye lægemidler mod neurologiske og psykiske sygdomme.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE