Log ind
væk.jpg
Foto: Colourbox

BioPorto ændrer i bestyrelsen

Medico & Rehab:

I forbindelse med BioPortos generalforsamling vil der komme ændringer i bestyrelsen, og der stilles ligeledes forslag om ændringer af ledelsens og bestyrelsens ansvar.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 16.03.16 kl. 12:39

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Coloplast overvejer salg af milliarddivision

michaelpramrasmussen.jpg Medico & Rehab:

Det er ikke utænkeligt, at det danske medicoselskab Coloplast vil sælge en af sine divisioner, som indbringer selskabet mere end 1 mia. om året. Men ATP, en af selskabets største investorer, er skeptisk.

Coloplast-bestyrelse henter lønforhøjelse og ændrer bonuskrav

Medico & Rehab:

Coloplasts bestyrelse kunne på den årlige generalforsamling i selskabet hente en tocifret procentstigning i lønnen, mens man samtidig indførte ændringer i kravene til aflønningen af selskabets ledelse. Og så forsvandt en prominent svensker for anden gang på under et år ud af et stort, dansk life science-selskab.

Coloplast er parat til store opkøb

Medico & Rehab:

Hvis den rigtige mulighed byder sig, så er Coloplast klar til at slå til og udvide forretningen, siger bestyrelsesformand for medicokoncernen, Michael Pram Rasmussen. Men der vil ikke blive købt op i vildskab.

Michael Pram om milliardtab: "Det er simpelthen så træls"

Medico & Rehab:

Coloplast har på tre år sat mere end 5 mia. kr. af til erstatningssager om virksomhedens underlivsnet. Det huer hverken aktionærer eller bestyrelsesformand

Kursbunden er ved at være nået for Coloplast

Medico & Rehab:

Økonomisk Ugebrev Formue er nu begyndt at se større potentiale end risiko i Coloplast-aktien og mener, at nedturen for selskabet er ved at være nået.

Coloplast-formand fortryder amerikansk opkøb

Medico & Rehab:

Michael Pram Rasmussen fortryder Coloplasts køb af amerikanske Mentor Corporation, der nu står til at koste Coloplast 4,5 mia. kr. i de amerikanske sager om transvaginale net.

Forsiden lige nu

Familie-ejet medicofirma retter skuden efter schweizisk ryk

schweiz.jpg Medico & Rehab:

Det familie-ejede medicoselskab Lina Medical har for første gang siden udflytningen til Schweiz fremgang i omsætningen, mens bundlinjen bliver fordoblet.

Jyske forventer svag nyhedsstrøm fra Genmab

Medicinal & Biotek:

Jyske Bank er blevet bekræftet i sit positive syn på Genmab efter den nyligt overståede kræftkonference ASH, men skærer alligevel i sin anbefaling af selskabet.

Medie: Pfizer får kæmpebøde for at tage ågerpriser i Storbritannien

MedWatch anbefaler:

De britiske konkurrence-myndigheder har udstedt sin største bøde nogensinde til det amerikanske medicinalselskab Pfizer, som har hævet prisen på et epilepsimiddel med 2600 pct. Det skriver The Guardian.

GSK skifter HIV-chef efter syv år

Medicinal & Biotek:

Den adm. direktør for det GSK-ejede HIV-selskab ViiV Healthcare forlader næste år sin stilling efter syv år. Afløseren er hentet i moderkoncernen.

FDA-chef går på pension efter kritik

Medicinal & Biotek:

Efter kritik af en omdiskuteret godkendelse af et lægemiddel, går afdelingschefen for FDA’s kontor for nye lægemidler nu på pension.

Novartis rygtes i milliardhandel

Medicinal & Biotek:

I Schweiz overvejer Novartis angiveligt at sælge ud af arveguldet for at ruske op i koncernen og i stedet satse på nye lovende lægemidler, blandt andet et af Genmabs produkter.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE