Log ind
Peter Mørch Eriksen.jpg
Foto: BioPorto PR

"2016 er året, hvor vi skal vise, hvad vi kan"

Medico & Rehab:

BioPorto har i 2015 haft travlt med at lægge fundamentet for, at deres nyretest, NGAL-testen, kan blive en salgssucces, navnligt i USA, hvor man afventer godkendelse. Alt det forarbejde skal selskabet nu leve op til i 2016, med en markant vækst, igen grundet USA, men også fra sydkoreansk side.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 16.03.16 kl. 11:01

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

smerter.jpg Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

Coloplast angriber lille Allerød-firma - parterne hiver det tunge skyts frem til slagsmål i retten

Medico & Rehab:

Medicogiganten Coloplast er røget i et større juridisk slagsmål mod den sjællandsk-baserede virksomhed MBH-International.

Abenas ble-satsning skal være på forkant med udviklingen

Medico & Rehab:

Den familieejede rehabvirksomhed Abena skal med sin trecifrede millionsatsning inden for ny bleteknologi køre parløb med udviklingspresset i plejesektoren.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

Dansk opfindelse effektiviserer kampen mod kræft

Medico & Rehab:

En dansk forsker har opfundet en maskine og en metode, der gør MR-scannere op mod 100.000 gange mere følsomme. Dermed kan man øjeblikkeligt se, om kræftmedicin virker.

Coloplast-topchef tjener 25 mio. kr. på aktiesalg

Medico & Rehab:

Coloplasts adm. direktør Lars Rasmussen har udnyttet 100.000 aktieoptioner, hvilket giver ham en urealiseret kursgevinst på cirka 25 mio. kr.

Forsiden lige nu

Novo-boss: Vi er i stand til at tage markedsandele i USA

Lars Fruergaard Jørgensen6.jpg Medicinal & Biotek:

Trods drøje hugs fra indkøberne i USA over høje priser på Novo Nordisks diabetesmedicin, tror Lars Fruergaard Jørgensen, at den danske medicinalkoncern kan vinde markedsandele fra konkurrenterne.

Novos diabetesmiddel viser tegn på vægttab

Medicinal & Biotek:

Diabetesmidlet Semaglutid tyder på at kunne hjælpe patienter med deres overvægt, fortæller forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

AbbVie forbereder FDA-ansøgning for potentiel blockbuster

Medicinal & Biotek:

Amerikanske AbbVie vil senere på året indsende en ansøgning til de amerikanske myndigheder på en potentiel blockbuster til behandling af den kroniske sygdom endometriose, der rammer kvinder.

Novo-selskab når ny milepæl i samarbejde med Bayer

Medicinal & Biotek:

Et biotekselskab, som er en del af porteføljen hos Novo A/S, er rykket et skridt frem i et samarbejde med den tyske storkoncern Bayer AG. Det udløser en tocifret millionmilepæl.

EMA-komite afviser tre lægemidler

Medicinal & Biotek:

Ekspertkomiteen CHMP har vednt tommelfingeren nedad for tre lægemiddelansøgninger i denne måned, herunder for en kandidat fra en af Zealand Pharmas samarbejdspartnere.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE