Log ind
grise.jpg
Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

Medicoselskab skal midlertidigt sterilisere grise

Medico & Rehab:

Det danske medicoselskab VasDeBlock har fået grønt lys til at starte deres første længerevarende dyreforsøg og er i gang med forhandlinger om at rejse ny kapital til virksomheden.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 11.03.16 kl. 14:07

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Universiteter og styrelse går sammen i stort laboratorieudbud

1_chemical_laboratory_at_nibr_shanghai_big.jpg Medico & Rehab:

Tre af de danske universiteter og en styrelse er gået sammen om at lave en fælles SKI-aftale på laboratorieudstyr, og det er noget, som møder skepsis blandt leverandørerne.

Medicoindustrien: Tre værktøjer kan sikre bedre finansiering

Medico & Rehab:

Der skal sikres bedre muligheder for, at unge medicovirksomheder kan skaffe penge til at komme ud over stepperne med deres idéer. Det mener Medicoindustriens direktør, Peter Huntley, der kommer med tre løsningsområder, som kan forbedre forholdene.

St. Judes hjerteudstyr beskyldes for 'chokerende' sikkerhedsbrister

Medico & Rehab:

Et investeringsfirma hævder, at hjerteudstyr fra St. Jude er særligt sårbart over for cyberangreb, og forudsiger omfattende tilbagekaldelse af selskabets implantater.

Alere sagsøger Abbott for tøven i kæmpehandel

Medico & Rehab:

Det amerikanske medicoselskab Alere trækker nu sin køber, Abbott, i retten i et forsøg på at gennemtvinge handlen, som har trukket i langdrag.

Apple køber endnu en sundhedsiværksætter

Medico & Rehab:

I al stilhed har teknologikæmpen Apple købt endnu selskab, som giver dem adgang til en ny platform til opsamling af sundhedsdata for kronikere.

Mangel på investeringer kan udtørre medicobranchens fødekæde

Medico & Rehab:

Debatindlæg: Især mindre medicovirksomheder oplever stadigt større udfordringer med at skaffe kapital til at udvikle deres produkter. Derfor er der behov for at gøre noget, og Medicoindustriens direktør kommer her med bud på tre områder, der kan være med til at vende den negative spiral.

Forsiden lige nu

Svingende kopiselskab taber pusten

Regnskab.jpg Medicinal & Biotek:

Kopiselskabet Stragen Nordic må tage til takke med et underskud og en faldende bruttofortjeneste og fortsætter dermed en noget ujævn tendens fra den senere årrække.

Nyt dansk medlem af CHMP

Medicinal & Biotek:

Der er kommet et nyt dansk islæt hos CHMP, det europæiske lægemiddelagenturs komité for godkendelse af medicin til mennesker.

Mylan lancerer generisk EpiPen

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Mylan lancerer nu en generisk version af sin skandaleombruste EpiPen. Samtidig er det kommet frem, at selskabets topchef solgte aktier for 33 mio. kr. kort tid inden, skandalen for alvor brød ud.

Biotekkomet rejser flere milliarder

Medicinal & Biotek:

Et fremadstormende biotekselskab, som samarbejder med AstraZeneca og Merck, kan lægge flere milliarder i sin i forvejen bugnende pengekiste.

LevOss foran skæbnebeslutning

Medicinal & Biotek:

Efter et forfejlet dyreforsøg er biotekselskabet LevOss slået hjem, og planerne bag selskabet revurderes. Der holdes nu møder med nye potentielle investorer for at viderebringe den viden, der ligger i selskabet, og som forskeren bag stadig tror på.

Saniona og Boehringer indgår skizofreniaftale

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Saniona har indgået en aftale med Boehringer Ingelheim om udvikling af midler til skizofreni, der har en potentiel værdi på et trecifret millionbeløb. (Opdateret 9.03)

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE