Log ind
5306901 - 07_02_2007 - Torben Helbo - DALHOFF CASPER.jpg
Foto: Casper Dalhoff, Jyllands-Posten

Etac ser lysere på udbuddene i det offentlige

Medico & Rehab:

Nedprioritering af ét område og opprioritering af de andre har været til med at polstre bundlinjen på den danske afdeling af rehabkoncernen Etac. Selskabet ser samtidig også lysere på udbudssituationen.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 02.03.16 kl. 12:00

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

smerter.jpg Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

Radioaktivt medicoselskab møver sig ind i Japan og USA

Medico & Rehab:

Den danske medicovirksomhed Medtrace er nu så langt i udviklingen, at man begynder at gøre klar til studier i Japan og USA – Europa bliver i første omgang fraprioriteret. Og studierne kræver en ny kapitalrejsning.

GN starter milliardudbud af obligationslån

Medico & Rehab:

Danske GN Store Nord med høreapparatdivisionen GN Hearing iværksætter et milliardudbud af konvertible obligationer. Provenuet skal blandt andet bruges til tilbagekøb af aktier samt finansiering af vækst.

Abenas ble-satsning skal være på forkant med udviklingen

Medico & Rehab:

Den familieejede rehabvirksomhed Abena skal med sin trecifrede millionsatsning inden for ny bleteknologi køre parløb med udviklingspresset i plejesektoren.

Svensk sundhedsselskab i milliardnotering

Medico & Rehab:

Et svensk pleje- og diagnostikselskab er gået på den svenske børs i dag, tirsdag, i en milliardnotering.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

Forsiden lige nu

Sanofis gigthåb får endelig grønt lys i USA

POLFOTO_32996475.jpg Medicinal & Biotek:

Efter en forsinkelse sidste år på grund af produktionsproblemer i hjemlandet har franske Sanofi og partneren Regeneron endelig fået godkendt et lovende nyt middel mod leddegigt på det amerikanske marked.

Zealand-partner ser mulighed for kunstig bugspytkirtel i 2020

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Beta Bionics, som er partner til Zealand Pharma, planlægger at have en kunstig bugspytkirtel klar i 2020/2021, og sigter efter dermed efter et langt større marked end de traditionelle insulinpumper.

Trump holder fingrene fra medicinpriserne i USA trods kritik

Medicinal & Biotek:

Præsident Donald Trumps budgetforslag lægger ikke op til gennemgribende ændringer af priser på medicin trods løfter om at reformere systemet.

Novo-rival skuffer i kæmpe hjertekarstudie

Medicinal & Biotek:

AstraZenecas GLP-1-middel Bydureon har ikke formået at sænke risikoen for hjertekarkomplikationer i et studie med mere end 14.000 diabetespatienter. Dermed er Novo Nordisk fortsat det eneste selskab, som har vist hjertekarfordele fra et lægemiddel i den klasse. Men blikket rettes nu mod Eli Lilly.

GN Group udsteder obligationslån på 1,7 mia

Medico & Rehab:

Den danske GN-koncern, der blandt andet står bag høreapparatsproducent GN Hearing, har udstedt et obligationslån på flere milliarder kroner.

Celgene leverer blandet pose sklerose-nyheder

Medicinal & Biotek:

Nye data på Celgenes sklerosemiddel ozanimod viser gode effekt i på dets primære effektmål, men knap så godt ser det ud for det sekundære, og det kan skade de kommercielle muligheder.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE