Log ind
Reapplix.jpg
Foto: Reapplix, PR

Dansk diabetesplaster får FDA-godkendelse

Medico & Rehab:

Et lille dansk selskab, som har udviklet et særligt plaster til blandt andet diabetessår og liggesår, har fået grønt lys fra den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 02.03.16 kl. 06:32

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Kursbunden er ved at være nået for Coloplast

Hovedkvarter1_Coloplast.jpg Medico & Rehab:

Økonomisk Ugebrev Formue er nu begyndt at se større potentiale end risiko i Coloplast-aktien og mener, at nedturen for selskabet er ved at være nået.

Johnson & Johnson får milliardsmæk for hofteimplantater

Medico & Rehab:

Afgørelsen på en amerikansk retssag om hofteimplantater betyder, at den store medicinal- og medicokæmpe Johnson & Johnson skal betale adskillige mia. i bøde.

Ambu-rival køber ind for milliarder

Medico & Rehab:

Den amerikanske medicoproducent Teleflex, som blandt andet konkurrerer mod danske Ambu, har erhvervet et nyt selskab for et milliardbeløb.

Coloplast-topchef udnytter optioner i stor stil

Medico & Rehab:

Lars Rasmussen, øverste chef for medicokoncernen Coloplast, udnytter en stor portion af de aktieoptioner, som er en del af hans samlede lønpakke.

Medicoindustrien: ”De er jo sat i verden for at spare penge”

Medico & Rehab:

Hos Medicoindustrien kan man godt se fordele ved at samle ekspertisen, når man laver kommunale udbud, men mener ikke, at organer som SKI er den rigtige løsning. Industrien ser hellere, at kommunerne beholder ansvaret i eget regi.

Plastbrødre populære hos Sanofi

Medico & Rehab:

Den danske plastvirksomhed Melitek har fundet en vækstbooster i at være underleverandør til Novo Nordisks primære konkurrent, Sanofi.

Forsiden lige nu

Novo indsender ansøgning i EU og USA for sit "bedste skud"

Mads-Krogsgaard-Thomsen-2-NovoNordisk-CSO-hires.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk indsender nu ansøgningen for selskabets helt store håb og forskningsdirektørens kronjuvel til de amerikanske og europæiske sundhedsmyndigheder.

Innovationsfonden investerer tocifret millionbeløb i ny stamcellebehandling

Medicinal & Biotek:

En ny stamcellebehandling vil nu blive afprøvet i en række kliniske studier på Rigshospitalet takket være en tocifret millioninvestering fra Innovationsfonden.

Novartis viser stærke data for kræftmiddel

Medicinal & Biotek:

Data fra et fase 2-studie viser særdeles lovende takter for Novartis' T-celle-kræftmiddel i behandlingen af unge og børn med særlig kræftform.

Novo vil indføre ny prismodel

Medicinal & Biotek:

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen åbner nu op for, at det danske selskab vil gå sammen med sine konkurrenter i en ny prismodel for lægemidler.

RADS efterlader arbejde til Medicinrådet

Sygdom & Sundhed:

Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin har afholdt sit sidste møde, og selv om 19 behandlingsvejledninger blev godkendt, er der stadig arbejde tilovers til Medicinrådet.

Nordisk biobro til USA domineres af svenskere

Medicinal & Biotek:

Nasdaq har i den forgangne uge forsøgt at bygge bro mellem nogle af de tungeste investorer i USA og nordiske life science-selskaber. Den bro blev dog i udpræget grad benyttet af svensken, der også ifølge en ny rapport dominerer børsnoteringerne. Der er bestemt positive tendenser i det danske miljø, men ”svenskerne er i en anden liga”, som det lyder fra en aktør.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE