Tip os
Log ind
Klar Jarne_Elleholm.jpg

Dansk diagnostikselskab på vej mod udenlandsk salg

Medico & Rehab:

Det danske diagnostikselskab Scandinavian Micro Biodevices har haft et rekordår og har nu sat gang i en ”strategisk proces”, der kan føre til et salg af hele virksomheden til udlandet.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 25.02.16 kl. 12:01

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Østeuropæisk lønboom udfordrer Coloplast

Allan_Rasmussen.jpg Medico & Rehab:

Coloplast er til november klar med en ny strategiplan for global operations, hvor man vil kigge nærmere på fremtidige lokationer. Udflytning af danske arbejdspladser kan ikke udelukkes, lyder det fra koncerndirektør Allan Rasmussen, der samtidig oplever stigende lønpres i Ungarn.

Coloplast vil være førerhund på alle områder

Medico & Rehab:

Lars Rasmussen har som adm. direktør for Coloplast femdoblet virksomhedens værdi til over 100 mia. kr., men det er ikke nok for topchefen.

Medie: Novo-selskab vil udfordre Coloplast

Medico & Rehab:

Britiske Convatec, som Novo Holdings ejer små 20 pct. af, vil tage kampen op mod Coloplast, skriver Børsen. Opskriften vil langt henad vejen være den samme som danskernes.

Investor advarer: Startups lider under det offentliges ringe forståelse af markedet

Medico & Rehab:

Danmark har alle muligheder for at opdyrke stærke virksomheder inden for velfærdsteknologi. Men i praksis spænder det offentlige ben for private initiativer, advarer investor og iværksætter Klaus Nyengaard.

Coloplast vil udvide salgs- og marketingmuskel markant i USA

Medico & Rehab:

En ny ledelse og flere salgs- og markedsføringsmedarbejdere skal sætte turbo på den amerikanske vækst for danske Coloplast, fortæller selskabet.

Nyt partnerskab skal afsløre hvorfor børn får diabetes

Medico & Rehab:

Teknologigiganten IBM er gået sammen med en af de førende organisationer for forskning i type 1-diabetes om at finde forklaringen på, hvorfor nogle børn udvikler den autoimmune sygdom.

Forsiden lige nu

Boehringer starter nye studier med Zealand-midler

Zealand Pharma forskning.jpg Medicinal & Biotek:

Tyske Boehringer Ingelheim har startet to nye kliniske studier med kandidater fra Zealand Pharma inden for behandling af fedme og diabetes. Det udløser en milepæl på et tocifret millionbeløb.

Analytiker: Det bliver et rigtigt langt sejt træk for ALK

Medicinal & Biotek:

Den amerikanske succes for ALK’s husstøvmidetablet afhænger af, om det lykkes at overbevise læger, der i dag tjener kassen på at mikse egne allergivaccinationer, om at flytte patienter over på ALK’s tabletbehandling. Det bliver et langt og sejt træk, vurderer senioranalytiker i Sydbank Søren Løntoft Hansen.

Her er tiårets bedst sælgende lægemiddelpatenter

Medicinal & Biotek:

Aldrig tidligere har et årti budt på så store patentudløb, som det seneste. Et af patentudløbene har endda tillægsordninger knyttet til sig, som gør, at det holder lidt endnu.

Medicobosser vil have mere politisk opbakning

Medico & Rehab:

Der er solid vækst i den danske medicoindustri, men en række af branchens topfolk siger til Finans, at sektoren stadig ikke får den fornødne politiske opbakning.

Novo Holdings køber ny investeringsplatform

Medicinal & Biotek:

Novo Holdings vil fremover bruge Simcorps it-platform til sine forretningsinvesteringer.

J&J taber flere milliarder i talkum-sag

Medicinal & Biotek:

Endnu en afgørelse går imod Johnson&Johnson, der skal betale mere end 2,5 mia. kr. i erstatning til kvinde, der har brugt virksomhedens babypudder.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE