Log ind
fald3.jpg
Foto: Colourbox

Bundlinjen bløder hos Vigmed

Medico & Rehab:

Det svenske medicoselskab Vigmed, der for fire måneder siden skilte sig af med sin danske direktør, har ganske vist formået at firedoble omsætningen i løbet af 2015, men det er slet ikke nok i forhold til at redde bundlinjen.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 18.02.16 kl. 10:20

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Lars Rasmussen: "Det er dødærgerligt"

12716490 - 04_02_2009 - Lars Rasmussen - HOUGAARD NIELS.jpg Medico & Rehab:

Topdirektør i Coloplast, Lars Rasmussen ærgrer sig over briternes nej til EU. Ikke kun fordi valutapåvirkningerne kommer til at ramme Coloplast, men også fordi et EU uden Storbritannien er et svagere EU.

Coloplast vækkede analytikerne med en nedjustering – da dagen var omme, var aktien steget

Medico & Rehab:

Baggrund: Trods lavere vækstmål for fremtiden fik analytikere og aktiemarked fornyet tro på Coloplast, da selskabet holdt kapitalmarkedsdag i Minneapolis.

Exiqon-direktør: Nu kan vi servicere folk fra start til slut

Medico & Rehab:

Salget af Exiqon var det rigtige, mener selskabets direktør, der nu ser frem til, at Exiqons teknologi ikke længere bliver holdt tilbage af selskabets størrelse, og at man i Qiagen nu får mulighed for at servicere kunderne langt bredere.

Dansk medicoselskab indgår licensaftale med Philips

Medico & Rehab:

Det danske medicoselskab Visiopharm har indgået licensaftale med Philips Healthcare om en del af det danske selskabs teknologi.

Labflex kaster sig over det amerikanske marked

Medico & Rehab:

Danske Labflex satser aggressivt på at indtage det amerikanske medicinalmarked. Den familieejede laboratorieleverandør vil stifte et amerikansk datterselskab, ligesom selskabet satser på at blive hovedleverandør til fire af verdens største medicinalselskaber.

Labflex investerer massivt i væksteventyr

Medico & Rehab:

Det amerikanske marked har vist sig langt større end først antaget for den danske laboratorieleverandør Labflex, og man har allerede haft store selskaber som Roche, Novartis og Pfizer i røret. Dog er det vigtigt ikke at flyve højere end vingerne kan bære, lyder det fra adm. direktør Malte Foghsgaard, der i 2016 blandt andet vil styrke topledelsen.

Forsiden lige nu

MW-indeks: Positiv uge endte i Brexit-rødt

UK.JPG Medicinal & Biotek:

Brexit har endnu en gang sat sit mærke på aktiekurserne - først med håbet om, at det alligevel ville ende med Storbritannien i EU, og fredag med et styrtdyk aktiepriserne, da de forhåbninger blev knust af stemmetallene.

Brexit bekymrer hos Novo Nordisk på den lange bane

Medicinal & Biotek:

Hos Novo Nordisk har et Brexit ingen betydning på den korte horisont, men man bekymrer sig alligevel om EMA, den britiske forskning og prisen for varerne på længere sigt.

Orifarm dropper engelsk satsning

Medicinal & Biotek:

Efter Brexit har den store danske parallelimportør Orifarm skrottet sine planer om at investere i vækst i England.

Novo-direktør træder ind i løvens bestyrelse

Medicinal & Biotek:

En af Novo Nordisk koncerndirektører er trådt ind i bestyrelsen hos det danske selskab Leo Pharma, og det er en herre med solid amerikansk erfaring i ryggen, erfaring som nu skal hjælpe Leo Pharma på samme marked.

Analyse: Den globale pipeline er 3.700 mia. kr. værd

Medicinal & Biotek:

Der er lægemidler til en værdi på mere end 3.700 mia. kr. under udvikling eller på vej til at blive godkendt i den samlede globale pipeline, vurderer Evaluate Pharma i en ny analyse. Novo Nordisk står med et af sine kliniske aktiver på spring til at snuppe en pæn bid af kagen.

LIF går nu efter at få EMA til Danmark

Medicinal & Biotek:

Hos Lægemiddel-industriforeningen er man stærkt bekymret over udsigten til, at briterne nu forlader EU, men ruster sig også allerede til at gøre en stærk lobbyindsats for at få EMA til Danmark.

ANNONCE
ANNONCE




Ledige stillinger



ANNONCE