Log ind
Medtronic CGM.jpg

NICE anbefaler insulinpumpe fra Medtronic

Medico & Rehab:

Det britiske prioriteringsinstitut NICE har anbefalet en insulinpumpe med indbygget glukosemåler fra amerikansk-irske Medtronic til at beskytte mod farlige tilfælde af lavt blodsukker i patienter med type 1 diabetes.


AF MARTIN HAVTORN PETERSEN
Offentliggjort 15.02.16 kl. 12:31

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Lars Rasmussen: "Det er dødærgerligt"

12716490 - 04_02_2009 - Lars Rasmussen - HOUGAARD NIELS.jpg Medico & Rehab:

Topdirektør i Coloplast, Lars Rasmussen ærgrer sig over briternes nej til EU. Ikke kun fordi valutapåvirkningerne kommer til at ramme Coloplast, men også fordi et EU uden Storbritannien er et svagere EU.

Medicoindustrien: ”Usikkerheden er ikke rar”

Medico & Rehab:

Også hos Medicoindustrien ærgrer man sig over resultatet af Brexit-afstemningen og frygter lige nu mest usikkerheden omkring, hvad der kommer til at ske på industriens tiende største eksportmarked.

Coloplast vækkede analytikerne med en nedjustering – da dagen var omme, var aktien steget

Medico & Rehab:

Baggrund: Trods lavere vækstmål for fremtiden fik analytikere og aktiemarked fornyet tro på Coloplast, da selskabet holdt kapitalmarkedsdag i Minneapolis.

Labflex investerer massivt i væksteventyr

Medico & Rehab:

Det amerikanske marked har vist sig langt større end først antaget for den danske laboratorieleverandør Labflex, og man har allerede haft store selskaber som Roche, Novartis og Pfizer i røret. Dog er det vigtigt ikke at flyve højere end vingerne kan bære, lyder det fra adm. direktør Malte Foghsgaard, der i 2016 blandt andet vil styrke topledelsen.

Ny direktør og ejerkreds til fynsk innovationsmiljø

Medico & Rehab:

Teknologisk institut er trådt ud af ejerkredsen hos det Odensebaserede innovationsmiljø Syddansk Teknologisk Innovation, som dermed får nyt navn, ny strategi og en ny mand på ledelsesposten.

Coloplast gør klar til at hyre 3.000 nye medarbejdere på få år

Medico & Rehab:

Fortsat høj vækst hos det danske medicoselskab vil kaste et stort antal arbejdspladser af sig, lyder det fra topchefen, som også får travlt med at skaffe mellemledere.

Forsiden lige nu

MW-indeks: Positiv uge endte i Brexit-rødt

UK.JPG Medicinal & Biotek:

Brexit har endnu en gang sat sit mærke på aktiekurserne - først med håbet om, at det alligevel ville ende med Storbritannien i EU, og fredag med et styrtdyk aktiepriserne, da de forhåbninger blev knust af stemmetallene.

Brexit bekymrer hos Novo Nordisk på den lange bane

Medicinal & Biotek:

Hos Novo Nordisk har et Brexit ingen betydning på den korte horisont, men man bekymrer sig alligevel om EMA, den britiske forskning og prisen for varerne på længere sigt.

Novo-direktør træder ind i løvens bestyrelse

Medicinal & Biotek:

En af Novo Nordisk koncerndirektører er trådt ind i bestyrelsen hos det danske selskab Leo Pharma, og det er en herre med solid amerikansk erfaring i ryggen, erfaring som nu skal hjælpe Leo Pharma på samme marked.

Analyse: Den globale pipeline er 3.700 mia. kr. værd

Medicinal & Biotek:

Der er lægemidler til en værdi på mere end 3.700 mia. kr. under udvikling eller på vej til at blive godkendt i den samlede globale pipeline, vurderer Evaluate Pharma i en ny analyse. Novo Nordisk står med et af sine kliniske aktiver på spring til at snuppe en pæn bid af kagen.

LIF går nu efter at få EMA til Danmark

Medicinal & Biotek:

Hos Lægemiddel-industriforeningen er man stærkt bekymret over udsigten til, at briterne nu forlader EU, men ruster sig også allerede til at gøre en stærk lobbyindsats for at få EMA til Danmark.

Celgene kaster millioner i nyt kræftkonsortium

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Celgene har postet et trecifret millionbeløb i etableringen i et nyt kræftkonsortium mellem fire forskellige kræftcentre i USA.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE