Log ind
Dansk Industri HQ.jpg
Foto: Mik Eskestad

DI: Vi følger rettens afgørelse

Medico & Rehab:

Dansk Industri forsvarer sig overfor GN Resound-topchef Anders Hedegaards stærke utilfredshed med organisationens behandling af Resound med, at man blot følger rettens afgørelse.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 12.02.16 kl. 20:48

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Nordjysk telemedicinsk succes lukker milepæl i nyt storprojekt

Telemedicin.jpg Medico & Rehab:

Det nordjyske telemedicinsprojekt, der danner grundstenen i den nationale indsats for telemedicinsk KOL-behandling, har opnået en vigtig milepæl i dets nye hjertesatsning.

Historisk krise skærer værdien af Falck midt over

Medico & Rehab:

To elendige år har kostet dyrt for redningskoncernen Falck. Det rammer ejerkredsen hårdt og har fået selskabets største aktionær til at nedskrive værdien af sine Falck-aktier med 2,5 mia. kr.

Össur-direktør: Udviklingen er positiv trods valutaudfordringer

Medico & Rehab:

Den islandske proteseproducent Össur kommer stærkt fra start, men resultaterne bliver presset af valutaudsving og opkøbsudgifter. På trods af det er udviklingen, som den skal være, siger topchefen.

Össur leverer fremgang i svagt kvartal

Medico & Rehab:

Første kvartal plejer at være det svageste for den islandske protesevirksomhed Össur, men alligevel kan selskabet denne gang fremvise solid vækst og en styrket tilstedeværelse i Asien og EMEA-regionen

Italiensk høreapparatforhandler kom stærkt i gang med 2017

Medico & Rehab:

Den store italienske kæde Amplifon, som forhandler høreapparater fra blandt andet William Demant og GN Hearing, har for trettende kvartal i streg leveret gedigen organisk vækst.

Amerikanske forskere fremviser kunstig livmoder til for tidligt fødte børn

Medico & Rehab:

Et hold forskere i USA har udviklet en kunstig livmoder, som kan simulere effekten af livmoren, og kan give et alternativ til behandling af for tidligt fødte børn.

Forsiden lige nu

Her er de danske life science-talenter

COLOURBOX5469507[1].jpg Medicinal & Biotek:

Berlingske Business Magasin har offentliggjort sin årlige udvælgelse af de 100 største talenter under 35 i det danske erhversliv. I år er der blevet plads til ti talenter fra life science-sektoren.

Ny Darzalex-godkendelse giver Genmab trecifret millionbeløb

Medicinal & Biotek:

Genmabs kerneaktiv Darzalex er blevet godkendt i EU til andenlinjebehandling af knoglemarvskræft. Det udløser en milepælsbetaling på mere end 300 mio. kr. til det danske biotekselskab.

FDA udvider godkendelse af leverkræftmiddel

Medicinal & Biotek:

For første gang i næsten et årti har det amerikanske sundhedsagentur, FDA, givet grønt lys til et middel mod leverkræft.

Analytiker: Zealand-middel vil få det svært som monoterapi

Medicinal & Biotek:

Den Zealand Pharma-udviklede GLP-1-analog Lyxumia er fortsat en kommerciel skuffelse for samarbejdspartneren Sanofi, som ifølge en analytiker vil få yderst svært ved at få sparket salget af midlet i gang.

Indien stiller skarpt på tvivlsom adfærd hos Roche

Medicinal & Biotek:

De indiske myndigheder har sat gang i en undersøgelse af det schweiziske medicinalselskab Roche efter anklager om karteldannelse.

Bayer lægger en tredjedel til bundlinjen

Medicinal & Biotek:

Den tyske life science-kæmpe Bayer har lagt mere end en tredjedel til sit nettoresultat i første kvartal. Det skyldes ikke mindst lægemiddeldivisionen, hvor driftsresultatet stiger med 35 pct.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE