Log ind
hjemmepleje4 copyright Polfoto Steen Wrem.jpg
Foto: Polfoto Steen Wrem

Nervestimulerende selskab kigger syd for grænsen

Medico & Rehab:

Et nordjysk selskab, der laver nervestimulerende genoptræningsudstyr, er efter flere års udvikling kommet på markedet. Salget i Danmark er kommet i gang, og nu kigger selskabet efter mere kapital, som blandt andet skal hjælpe virksomheden til Tyskland. Selskabet har samtidig også fået ny direktør.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 17.02.16 kl. 14:09

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Nyt studie skal løfte dansk diabetesplaster i udlandet

Reapplix.jpg Medico & Rehab:

Efter opmuntrende resultater i Sverige sætter det danske sårbehandlingsselskab Reapplix gang i nye forsøg med behandling af en særlig vanskelig type af sår. Studiet skal styrke positionen i udlandet.

Genopladelige batterier endnu ikke helt grydeklare

Medico & Rehab:

Høreapparater med genopladelige batterier skal gå længere på literen, før de for alvor er klar til forbrugernes øregange.

Widex satser på at ramme bredere end rivaler med ny lancering

Medico & Rehab:

Det nye produkt fra det danske høreapparatsselskab Widex har en ekstra fjer i hatten, som skal sikre, at virksomheden kommer til at ramme bredere i markedet end konkurrenterne.

Oticons topprodukt er klar til amerikanske veteraner

Medico & Rehab:

I næste måned er William Demants nye tophøreapparat Oticon Opn klar til at blive lanceret i den vigtige amerikanske kanal Veterans Affairs.

Widex lancerer nyt trådløst produkt på EUHA-messe

Medico & Rehab:

Den årlige europæiske høreapparatsmesse er skudt i gang i dag, og danske Widex står for at levere en af de første nyheder i Hannover.

Nyt Widex-produkt skal hjælpe til markedsandele hos veteranerne

Medico & Rehab:

Når Widex' nye trådløse produkt Beyond kommer på markedet, skal det hjælpe selskabet til at skaffe flere bidder af det attraktive marked for amerikanske krigsveteraner.

Forsiden lige nu

Ascendis Pharma hæver barren

Ascendis Pharma.jpg Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma sætter nu ambitionerne vedrørende den kommende emission endnu højere og løfter sløret for, hvad pengene skal bruges til.

GN-topchef: Forretningen hos Costco stadig god trods kontrakttab

Medico & Rehab:

Lanceringen af GN Hearings høreapparat Resound Cala til den amerikanske varehuskæde Costco har fået en god start, lyder det fra adm. direktør Anders Hedegaard.

AbbVie dropper gigtmiddel trods milliardoption

Medicinal & Biotek:

Amerikanske AbbVie har takket pænt nej tak til rettighederne til et fase 3-middel mod leddegigt fra et belgisk biotekselskab til trods for en milliardoption, man erhvervede sig i 2013.

Branchen skriger på arbejdskraft

Medicinal & Biotek:

På trods af varslede fyringer hos blandt andet Novo Nordisk og Leo Pharma, så mangler life science-industrien generelt arbejdskraft, lyder det fra brancheorganisationerne, der forudser, at det vil resultere i, at flere opgaver ryger af danske hænder.

Gode nyheder til Mercks antivirale lægemiddel

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Merck er kommet i mål med et fase 3-studie med et antiviralt middel i en indikation, hvor et amerikansk biotekselskab sidste år fejlede eklatant.

NICE anbefaler Celgenes psoriasismiddel

Medicinal & Biotek:

Voksne med kronisk plakpsoriasis i England og Wales får nu en ny mulighed for behandling, efter det britiske prioriteringsinstitut NICE har valgt at anbefale Celgenes psoriasismiddel Otezla.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE