Log ind
JNSIG21.JPG
Foto: Össur

Össur-topchef tror på vækst trods uro

Medico & Rehab:

På trods af en negativ påvirkning fra dollaren og rumsterende uro på de kinesiske og amerikanske markeder, er den adm. direktør for islandske Össur, Jón Sigurdsson tilfreds med året, der er gået, og stadig positiv omkring fremtiden.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 03.02.16 kl. 14:09

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

WTI-direktør: Større fonde bør investere i de tidlige fonde

Seed Funding1.jpg Medico & Rehab:

Den nye direktør for Welfare Tech Invest er i fuld sving med at øge styrken i fondens portefølje, så man står stærkere til etableringen af en ny fond, som man gerne så de større fonde investere i.

DTU-spinout kan lancere test mod zika og dengue næste år

Medico & Rehab:

Et mindre dansk diagnostikselskab, som er spundet ud fra DTU, har så godt gang i udviklingen af en nem og hurtig blodtest af vira såsom zika og dengue, at produktet efter alt at dømme kan sendes på markedet næste år.

Nyt overskud for diagnostikselskab i presset marked

Medico & Rehab:

Trods et generelt prispres på markedet inden for salg af diagnostikudstyr og en sammensmeltning af tre virksomhedskulturer kommer det danske diagnostikselskab Triolab ud af 2016 med et tilfredsstillende resultat, konkluderer direktøren.

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

Nordea tror på fortsat fremgang i William Demant-aktien

Medico & Rehab:

Mens investeringsbanken Berenberg sænker sin anbefaling til William Demant-aktien, hæver Nordea sin.

William Demant gør findeløn til medarbejdere permanent

Medico & Rehab:

Den danske høreapparatkæmpe William Demant har haft så gode erfaringer med at give findeløn på 10.000 kr. til medarbejdere, der har hevet nye folk ind i folden, at ordningen nu er blevet permanent.

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan give os den gule førertrøje

Mads-Krogsgaard-Thomsen-2-NovoNordisk-CSO-hires.jpg Medicinal & Biotek:

I en tid, hvor de fleste basalinsuliner vælter rundt i den ”samme surdej” kan data, som Novo Nordisk indsendte til FDA i løbet af weekenden, differentiere selskabets insulinhåb Tresiba og bringe det helt op ”i sin egen liga”, mener forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

Nye betalingsmodeller undersøges i USA

Medicinal & Biotek:

To amerikanske aktører har i den forgangne uge indgået aftaler om at undersøge muligheden for at indføre nye værdibaserede betalingsmodeller på verdens største medicinmarked.

Region: Bios skylder os over 200 millioner kroner

Medico & Rehab:

Region Syddanmarks krav til konkursboet efter ambulanceselskabet Bios udgør halvdelen af det samlede krav, der nu løber op i godt 400 millioner kroner.

Novo-pengetank køber domicil til fremtidig vækst

Medicinal & Biotek:

Novo A/S har droppet at leje sine lokaler, og har i stedet for købt hele domicilet i Hellerup af pensionskassen PKA, så man ikke risikerer at rende ind i pladsproblemer. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Svensk højdespringer kan være det nye Genmab

Medicinal & Biotek:

Et svensk biotekselskab har i den seneste tid haft så meget aktie-medvind, at analytikere spår det Genmab-potentiale, hvis dets kommende fase II-forsøg falder positivt ud.

FDA giver endnu en særstatus til ny celleterapi

Medicinal & Biotek:

Kite Pharmaceuticals' eksperimentelle kræftbehandling baseret på modificerede T-celler har fået fremskyndet godkendelsesprocessen hos de amerikanske sundhedsmyndigheder.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE