Log ind
Abbott.jpg
Foto: Nam Y. Huh/AP

Abbott køber Alere i milliardhandel

Medico & Rehab:

Årets første tocifrede milliardhandel er blevet annonceret. Amerikanske Abbott har købt Alere i en handel, der skal øge selskabets fodaftryk indenfor diagnostik til brug hos blandt andre lægeklinikker og apoteker.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 01.02.16 kl. 14:33

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Nordjysk telemedicinsk succes lukker milepæl i nyt storprojekt

Telemedicin.jpg Medico & Rehab:

Det nordjyske telemedicinsprojekt, der danner grundstenen i den nationale indsats for telemedicinsk KOL-behandling, har opnået en vigtig milepæl i dets nye hjertesatsning.

Össur-direktør: Udviklingen er positiv trods valutaudfordringer

Medico & Rehab:

Den islandske proteseproducent Össur kommer stærkt fra start, men resultaterne bliver presset af valutaudsving og opkøbsudgifter. På trods af det er udviklingen, som den skal være, siger topchefen.

Össur leverer fremgang i svagt kvartal

Medico & Rehab:

Første kvartal plejer at være det svageste for den islandske protesevirksomhed Össur, men alligevel kan selskabet denne gang fremvise solid vækst og en styrket tilstedeværelse i Asien og EMEA-regionen

Italiensk høreapparatforhandler kom stærkt i gang med 2017

Medico & Rehab:

Den store italienske kæde Amplifon, som forhandler høreapparater fra blandt andet William Demant og GN Hearing, har for trettende kvartal i streg leveret gedigen organisk vækst.

Össur fortsætter opkøbsstrategi

Medico & Rehab:

Mens sidste års to opkøb er ved at være integreret hos den islandske protesevirksomhed, kigger topchefen efter de rette muligheder for at lukrere på Össurs gode cash flow.

Historisk krise skærer værdien af Falck midt over

Medico & Rehab:

To elendige år har kostet dyrt for redningskoncernen Falck. Det rammer ejerkredsen hårdt og har fået selskabets største aktionær til at nedskrive værdien af sine Falck-aktier med 2,5 mia. kr.

Forsiden lige nu

Novo-selskabs aktie er dykket markant efter kapitalrejsningsnyhed

fald3.jpg Medicinal & Biotek:

Et Novo Ventures-porteføljeselskab har annonceret planer om at rejse næsten 1 mia. kr. gennem udstedelse af obligationer. Selskabet har været rygtet på vej til at blive købt af Sanofi på det seneste, og aktien har taget et markant dyk i kølvandet på nyheden.

Janssen starter nyt kombinationsstudie med Genmab-middel

Medicinal & Biotek:

Genmabs partner Janssen har annonceret et nyt fase 3-studie med Genmabs kerneaktiv Darzalex i kombination med andre lægemidler til behandling af knoglemarvskræft.

Her er de danske life science-talenter

Medicinal & Biotek:

Berlingske Business Magasin har offentliggjort sin årlige udvælgelse af de 100 største talenter under 35 i det danske erhversliv. I år er der blevet plads til ti talenter fra life science-sektoren.

Ny Darzalex-godkendelse giver Genmab trecifret millionbeløb

Medicinal & Biotek:

Genmabs kerneaktiv Darzalex er blevet godkendt i EU til andenlinjebehandling af knoglemarvskræft. Det udløser en milepælsbetaling på mere end 300 mio. kr. til det danske biotekselskab.

FDA udvider godkendelse af leverkræftmiddel

Medicinal & Biotek:

For første gang i næsten et årti har det amerikanske sundhedsagentur, FDA, givet grønt lys til et middel mod leverkræft.

Analytiker: Zealand-middel vil få det svært som monoterapi

Medicinal & Biotek:

Den Zealand Pharma-udviklede GLP-1-analog Lyxumia er fortsat en kommerciel skuffelse for samarbejdspartneren Sanofi, som ifølge en analytiker vil få yderst svært ved at få sparket salget af midlet i gang.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE