Log ind
Penge, aftale.jpg
Foto: Colourbox

Innovationsfonden poster penge i telepsykiatrisk selskab

Medico & Rehab:

Et nyt telepsykiatrisk projekt i Region Syddanmark har kastet penge af til selskabet Monsenso. De penge skal nu bruges til at videreudvikle platformen, og samtidig har selskabet også indgået aftale med en stor psykiatriudbyder i Storbritannien.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 04.02.16 kl. 13:32

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Første projekter sat i gang i midtjysk millionsatsning

Tenna Korsbek Andreasen.jpg Medico & Rehab:

Hos det midtjyske innovationkonsortium MTIC er der nu begyndt at komme mere form på det store millionsats, Circular Co-creation, som blev søsat sidste år. Man tæller nu tre projekter og flere er på vej.

Nordjysk rehabkomet rider stolelift til høj vækst

Medico & Rehab:

Det danske rehabselskab Liftup fortsætter sin flotte vækstrate, særligt hjulpet af den transportable stolelift Raizer, hvor salget er steget med hele 59 pct.

Bank sænker anbefaling på Össur

Medico & Rehab:

Nordea ser begrænset potentiale på kort sigt i det islandske proteseselskab Össur og nedgraderer derfor sin anbefaling af selskabets aktie.

Jyske Bank hæver anbefalingen på Coloplast

Medico & Rehab:

Optimisme omkring fremtidig vækst og øgede markedsandele, får Jyske Bank til både at hæve anbefalingen og kursmålet på Coloplast. Dagens opkøb af Coloplasts amerikanske konkurrent understreger potentialet i sektoren, vurderer man hos Sydbank.

Kvinder overvælder iværksætter-læge

Medico & Rehab:

15.800 på ti dage. Det er antallet af downloads af den p-pille-app, som en praktiserende læge har udtænkt, og som han har ambitiøse planer med.

Nyt opkøb i medicobranchen til trecifret mia-beløb

Medico & Rehab:

En amerikansk Coloplast-rival er på vej til at blive solgt for 24 mia. dollars – næsten 167 mia. kr. Handlen skal godkendes af myndighederne før den kan gå endeligt igennem.

Forsiden lige nu

Efter 10 års biotekeventyr for Danfoss-ejer og minus på 371 mio: Ny stor satsning på vej

3373544.jpg Medicinal & Biotek:

MC2 Therapeutics, der har Danfoss-ejer Jørgen Mads Clausen i ejerkredsen, har på 10 år tabt 371 mio. kr. Nu melder den prominente ejerkreds om et nyt, stort sats.

Tyskere skyder 30 mio. i kriseramt dansk stamcellebank

Sygdom & Sundhed:

Underskudsgivende StemCare, som tidligere var ejet af finansmanden Klaus Riskærs fond, har fået en betydelig kapitalindsprøjtning af sin tyske ejer. Nu skal stamcellebanken ekspandere til Norge og Sverige.

Merck frasælger sin forretning for biosimilærer

Medicinal & Biotek:

Den tyske life science-koncern Merck KGaA har indgået en aftale om at frasælge sin forretning for biosimilære lægemidler i en milliardhandel.

Forward Pharma konflikt presser Biogens bundlinje

Medicinal & Biotek:

Bundlinjen svinder ind for Biogen, og det skyldes først og fremmest konflikten med danske Forward Pharma. Til gengæld får selskabets meget omdiskuterede muskelsvindsmiddel en god start.

Sydbank: Lillys salgstal lover godt for Novo Nordisk

Medicinal & Biotek:

De tendenser der kan spottes i Eli Lillys regnskab lover godt for Novo Nordisk, der selv skal fremlægge kvartalstal i næste uge. Særligt efterspørgslen ser flot ud, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft.

Genmab-udfordrer vil hente trecifret millionbeløb

Medicinal & Biotek:

Det amerikanske biotekselskab Karyopharm Therapeutics gør klar til at få fyldt kassen op med flere midler, der skal bruges til videreudviklingen af en lægemiddelkandidat, som er en konkurrent til Genmabs guldhåb.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE