Log ind
Lars Marcher 213.jpg
Foto: Ambu/PR

Ambu-topchef: Medicinen virker på patienten

Medico & Rehab:

I regnskabet fra første kvartal lægger danske Ambu sig fortsat i tråd med den stærke udvikling fra sidste år. En ny salgsstyrke i USA tegner meget lovende og Asien brager fortsat frem, og i begge tilfælde skyldes det først og fremmest aScope.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 29.01.16 kl. 11:12

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Nyt studie skal løfte dansk diabetesplaster i udlandet

Reapplix.jpg Medico & Rehab:

Efter opmuntrende resultater i Sverige sætter det danske sårbehandlingsselskab Reapplix gang i nye forsøg med behandling af en særlig vanskelig type af sår. Studiet skal styrke positionen i udlandet.

Genopladelige batterier endnu ikke helt grydeklare

Medico & Rehab:

Høreapparater med genopladelige batterier skal gå længere på literen, før de for alvor er klar til forbrugernes øregange.

Widex satser på at ramme bredere end rivaler med ny lancering

Medico & Rehab:

Det nye produkt fra det danske høreapparatsselskab Widex har en ekstra fjer i hatten, som skal sikre, at virksomheden kommer til at ramme bredere i markedet end konkurrenterne.

Oticons topprodukt er klar til amerikanske veteraner

Medico & Rehab:

I næste måned er William Demants nye tophøreapparat Oticon Opn klar til at blive lanceret i den vigtige amerikanske kanal Veterans Affairs.

WDH-direktør: Tidsplanen for amerikansk implantathåb skrider

Medico & Rehab:

Oticon Medicals studier, der skal danne grundlag for en eventuel amerikansk godkendelse af selskabets implantater, er blevet udskudt til næste år.

Widex lancerer nyt trådløst produkt på EUHA-messe

Medico & Rehab:

Den årlige europæiske høreapparatsmesse er skudt i gang i dag, og danske Widex står for at levere en af de første nyheder i Hannover.

Forsiden lige nu

Ascendis Pharma hæver barren

Ascendis Pharma.jpg Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma sætter nu ambitionerne vedrørende den kommende emission endnu højere og løfter sløret for, hvad pengene skal bruges til.

GN-topchef: Forretningen hos Costco stadig god trods kontrakttab

Medico & Rehab:

Lanceringen af GN Hearings høreapparat Resound Cala til den amerikanske varehuskæde Costco har fået en god start, lyder det fra adm. direktør Anders Hedegaard.

AbbVie dropper gigtmiddel trods milliardoption

Medicinal & Biotek:

Amerikanske AbbVie har takket pænt nej tak til rettighederne til et fase 3-middel mod leddegigt fra et belgisk biotekselskab til trods for en milliardoption, man erhvervede sig i 2013.

Branchen skriger på arbejdskraft

Medicinal & Biotek:

På trods af varslede fyringer hos blandt andet Novo Nordisk og Leo Pharma, så mangler life science-industrien generelt arbejdskraft, lyder det fra brancheorganisationerne, der forudser, at det vil resultere i, at flere opgaver ryger af danske hænder.

Gode nyheder til Mercks antivirale lægemiddel

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Merck er kommet i mål med et fase 3-studie med et antiviralt middel i en indikation, hvor et amerikansk biotekselskab sidste år fejlede eklatant.

NICE anbefaler Celgenes psoriasismiddel

Medicinal & Biotek:

Voksne med kronisk plakpsoriasis i England og Wales får nu en ny mulighed for behandling, efter det britiske prioriteringsinstitut NICE har valgt at anbefale Celgenes psoriasismiddel Otezla.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE